یکشنبه, 25 آگوست 2019 - 08(Aug) 25 2019

انتخاب زبان

اوقات شرعی

پایگاه  خبری آی خبر

زمینه رسانه، اجتماعی
صاحب امتیاز و مدیرمسئول:
علی عباسی نهاری
آدرس: تبریز - چهارراه شهید بهشتی - ابتدای خیابان شهید منتظری - جنب دبستان فارابی و بیمه دانا - پلاک 75 طبقه 1 تلفن تماس:  04133355855- 09149160116
پست الکترونیک: info@aynews.ir a89ab@yahoo.com
شماره مجوز 94/1417

tabligh

شعار سال 98: رونق تولید

بحران آب را جدی بگیریم

شهریار نیوز

دریاچه ارومیه


تبریز گونال - تولید کننده انواع کنتور آب

بررسی جدیدی نشان می دهد، خوردن تنها یک بار اسفناج در روز سرعت فرایند کاهش حافظه مرتبط با پیری را کاهش می دهد. دلیل این تأثیر چیست؟ ویتامین K.

گروهی از محققان دانشگاه "راش" رژیم غذایی و عملکرد مغزی 954 فرد مسن را در طول 5 سال بررسی کردند و پی بردند افرادی که در رژیم غذایی خود از سبزیجات استفاده می کنند، حافظه قوی تری دارند.

محققان رژیم غذایی شرکت کنندگان را که میانگین سنی آنها 81 سال بود به مدت 5 سال بررسی کردند. توانایی شناختی درافرادی که سبزیجات بیشتری در رژیم غذایی خود جا داده بودند، به اندازه افرادی بود که 11 سال از آنها کوچک تر بودند و هرگز از برگ های سبز در رژیم خود استفاده نکرده بودند.

علاوه بر اسفناج، انواع کلم ها نیز سرعت پیر شدن مغز را کاهش می دهد. در بررسی های قبلی به تأثیر فولات و بتاکاروتن در تقویت مغز پی برده شده بود، اما این اولین بررسی است که به ارزیابی اثر ویتامین K روی مغز پرداخته است. این تیم تحقیقاتی معتقد است، غذاهای دیگری مانند اسفناج، کرفس و هویج نیز سرشار از این مواد غذایی است و می توانند خاصیت سبزیجات دیگر را داشته باشند و آنها می خواهند تحقیقات خود را برای بررسی این امکان گسترش دهند.


-_-

کانال تلگرام آی نیوز


آی خبر © Aynews.ir 2007-2019
2019-08-25 - 1386