چاپ ایمیل دسته: یادداشت - - شناسه: 6607

آی نیوز؛ آی نیوز:

توریست تبریز 2018

علی عباسی - ما وقت بسیار زیادی برای نق زدن، حمله به این و آن، آبرو بردن از همدیگر، تشریح کم کاری ها و کمبودها، نبودها و هزاران مشکل و کاستی شهرمان تبریز داریم.

 

 اما واقعا وقت کمی برای تبریز 2018 داریم. بهتر است بگویم اصلا برای تبریز 2018 دیگر مهلتی نداریم. خوب شاید یکی از راحت ترین کار این باشد که به این و آن بتازیم و مقصری و یا مقصرانی پیدا کنیم و در همین ساعات قاباغی دارشان بزنیم.

 خوب با اوصافی که تحریر شد به نظرتان چه باید کرد؟ کمی بیاندیشیم. ببینید  هتل داران، تورگردانان و رستوران های ما واقعا کلاس کاری مورد نظر توریست ها را ندارند. به قطع یقین در اکثر هتل ها و رستوران های ما نمی توانید بیش از دو مورد غذای سنتی تبریز را پیدا کنید.

 اینکه تبریز و آذربایجان و ایران مهمان دوست و قوناق پرور هستند را من قبول دارم حتی رابینسون کروزوئه هم این موضوع را می داند.

 ما به توریستی که در سفرنامه های مربوط به 700 -800 سال پیش اوصاف اطعمه و اشربه و شیرینی جات تبریز را خوانده است و دلش غنج رفته است می خواهیم چه اکرامی بکنیم؟

 خوب این هم شد نق زنی. من هم دارم نق می زنم. اصلا شاید کروموزوم های نق زنی در ژن تک تک ما جهش یافته است. همه منتقدیم و نق زن! بگذریم.

 تبریزی عزیز، عزیز همشهری، حورمتلی وطنداش، بیایید در خیابان های تبریز لبخند بزنیم. وقتی با یک همشهر و یا یک توریست رودر رو شدیم لطفا لبخند بزنیم. باور کنید یک توریست خوب بلد است چگونه وقتش را در تبریز بگذراند.

چهره های غم بار ، گرفته و عبوس ما هم خودمان را اذیت می کند و بیشتر از خود ما، تصویری دگرگونه از ما در خاطر توریست های عزیز نقش می زند. سیز ساغ اولون.

کاربر
نویسنده: کاربر سایت: http://aynews.ir/
کد خبرنگار:
18
سایر خبرهای نویسنده:


آدرس کوتاه خبر: http://aynews.ir/6607

آی خبر © Aynews.ir 2007-2018