خط «بسته بندی بهداشتی گوشتهای کشتارگاه صنعتی تبریز» افتتاح شد
با حضور معاونین و مدیران شهرداری تبریز، خط «بسته بندی بهداشتی گوشتهای کشتارگاه صنعتی تبریز» افتتاح شد.
به گزارش آی نیوز به نقل از ایسنا ،مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز در این آیین گفت: راهاندازی خط بستهبندی گوشت کشتارگاه تبریز، گام بزرگی در راستای اصلاح الگوی مصرف، سلامت و امنیت غذایی شهروندان و قطعه بندی گوشتهای شناسنامهدار در قالب بستهبندی با نصب شناسنامه بر روی آنها و با قیمت مناسب برای شهروندان است.
کریم قدرتی افزود: خط تولید بستهبندی با تامین گوشت توسط بخشهای خصوصی، با نظارت کامل اداره کل دامپزشکی استان و این سازمان کشتارگاه صنعتی تبریز به بهرهبرداری رسید.
وی بیان کرد: خوشبختانه با اجرای طرحهای متنوع و افزایش کشتار در روزهای آتی، شاهد افت قیمت گوشت نیز بودهایم.
وی تشریح کرد: خوشبختانه با توجه به حساسیت امنیت غذایی و سلامت شهروندان، پشتیبانی و نظارت خوبی از سوی شورای اسلامی شهر تبریز، اداره کل دامپزشکی و سایر دستگاههای نظارتی به صورت مداوم و دورهای انجام میگیرد.
قدرتی گفت: امید است با حمایتهای شهردار و اعضای شورای شهر تبریز و همچنین تلاش شبانه روزی همکاران خدوم کشتارگاه بتوانیم روزبه روز به اهداف خود در پیشبرد سلامت غذایی و بهداشت همشهریان نزدیکتر شویم.
وی با بیان این که گوشت قرمز بخش عمدهای از سبد غذایی خانوارهای شهرستان تبریز را تشکیل میدهد، گفت: براین اساس باید تلاش کنیم تا فرآوری، بسته بندی، حمل ونقل، توزیع و عرضه این محصول با کمترین قیمت و به صورت کاملا بهداشتی در اختیار مصرف کننده قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز از کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت گوشت در پی افزایش ذبح و شناسنامهدار شدن گوسفند و گوساله در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز خبر داد و گفت: تعداد ذبح گوسفند و گوساله نیز از ۹ هزار راس به ۱۱هزار راس افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: با تدارک اقداماتی در زمینه حمل دام و تسریع در ذبح و توزیع گوشت گرم و ارزان شناسنامهدار در تبریز و توابع، افزایش قیمت گوشت کنترل شده است.
وی با قدردانی از همکاری تمام نهادهای مرتبط با کشتارگاه صنعتی تبریز در کنترل بهداشتی گوشت در منطقه گفت: با همکاری اداره کل دامپزشکی استان، از کشتار غیرمجاز در برخی از مناطق حومه شهر جلوگیری میکنیم و این حساسیت را ادامه خواهیم داد تا گوشت غیربهداشتی و آلوده بیت شهروندان توزیع نشود.
وی با بیان اینکه بیشتر مناطق ذبح غیرمجاز دام و گوسفند در برخی از روستاهای اطراف شهر تبریز قرار دارد، افزود: ماموران دامپزشکی استان با همکاری شهرداری تبریز و نیروی انتظامی همه روزه این مناطق را رصد میکنند تا گوشت ناسالم و آلوده در اختیار مردم قرار نگیرد.
قدرتی با اشاره به تصمیم جلسه کارگروه سلامت و مواد غذایی استان گفت: در جلسه سلامت غذایی مصوب شد، میدان دام برای کشتار دام زنده در کنار کشتارگاه صنعتی ایجاد شود تا پیمانکاران تهیه دام و توزیع گوشت در تبریز و حومه به راحتی کارشان را انجام دهند.
وی افزود: همچنین در این جلسه مصوب شد میدان دیگری جهت خرید و فروش دام زنده در محل مناسب در اطراف شهر تبریز تعیین شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، وی خاطرنشان کرد: روزانه حدود ۳۰ تن گوشت گاوی و گوسفندی در کشتارگاه ذبح و مقداری از آن برای مصرف اهالی شهرهای حوزه نفوذ مرکز استان حمل و توزیع میشود.
برچسب ها :خط «بسته بندی بهداشتی ، گوشت قرمز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰