کد خبر : 2640
تاریخ انتشار : شنبه 29 فروردین 1394 - 6:49

تشدید نظارت دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر تولید پنج محصول اساسی سبد غذایی مردم

تشدید نظارت دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر تولید پنج محصول اساسی سبد غذایی مردم

رییس دانشگاه  علوم پزشکی تبریز بر ضرورت استفاده از ظرفیت گروه های مردم نهاد در حوزه ایمنی غذایی تاکید کرد.

 محمدحسین صومی در جلسه تدوین برنامه عملیاتی درحوزه امنیت غذایی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت NGO ها درحوزه ایمنی غذا وعدم کاهلی در پیگیری روند از سوی متولیان این امر ضروری است.

وی از تشدید نظارت دانشگاه در تولید پنج محصول اساسی سبد غذایی مردم در سال جاری خبرداد و گفت : درتلاش هستیم تا در خصوص کلیه مواد غذایی استان اطمینان قطعی بر سلامت آن حاصل شود.

 صومی بر لزوم رعایت موارد امنیت غذایی در شهرستان ها  تاکید  کرد و خواستار ارائه برنامه ایمنی غذا که در سند تدبیروتوسعه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، از جهاد کشاورزی شد.

مدیر کل دامپزشکی استان نیز در این نشست  اظهار کرد: ۴۵۰ واحد مرغداری مجاز در استان وجود دارد و به جد پیگیر مسائل بهداشتی هستیم .

امیر حسین بهداد ادامه داد: کارشناسان این سازمان نظارت دقیق برسلامت گوشت های دامی بالاخص ذبح مرغ قبل و بعد از کشتار دارند و پیگیری های جدی نیز در این زمینه انجام می شود.

وی گفت: آذربایجان شرقی اولین استانی است که دارای کدرهگیری بر روری محصولات طیور است واین کد رهگیری به سامانه ای متصل است که اطلاعات لازم را به مشتری ارائه می دهد.

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.