زمان حضورنیروهای آتشنشان در حوادث، زیر ۴دقیقه است
به گفته مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز با تدابیری که اندیشیده شده میانگین زمان حضور نیروهای آتشنشانی در حوادث کاهش یافته است و حداکثر در ۳ دقیقه و ۳۶ ثانیه نیروهای آتشنشان در محل حادثه حاضر میشوند.
انوشیروان کرمانینژاد ادامه داد: نُرم استاندارد حضور نیروهای آتشنشانی در حوادث در کلانشهرها زیر ۵ دقیقه است و این نشان میدهد که سازمان آتشنشانی شهر تبریز علیرغم ترافیک در کلانشهر عملکرد خوبی داشته است.وی مزاحمتهای تلفنی با سامانه ۱۲۵ بسیار زیاد دانست وگفت: روزانه یکهزار و ۲۰۰تماس با سامانه ۱۲۵ میشود که از این تعداد تنها ۱۰ تماس صحت دارد .کرمانینژاد با اشاره به اینکه هر لحظه بیم آن میرود که هرکدام از آتش نشانان جان خود را از دست بدهند اظهار داشت: تا کنون بسیاری از آتش نشان در حین عملیات برای نجات جان شهروندان جان خود را از دست داده اند. وی همچنین تصریح کرد: مواجه شدن با انواع خطرها، مشکلات، موانع و مواد سمی از جمله مخاطراتی است که آتشنشانان را در طول ۳۰ سال خدمت تهدید میکنند؛ ضمن اینکه این افراد با فرارسیدن دوران بازنشستگی دچار مشکلاتی جسمی میشوند .
کرمانینژاد ادامه داد: تا کنون چندین محور جزء سیاستهای اصلی سازمان آتشنشانی بوده است که از مهمترین محورها میتوان به افزایش سطح رضایتمندی کارکنان، ارتقای توان عملیاتی سازمان، ارتقای طرح علمی و مهارت کارکنان اشاره کرد که در نهایت همه این محورها منجر به سطح رضایتمندی در جامعه میشود .
وی تصریح کرد: ارتقای توان عملیاتی ایستگاهها و توسعه ایستگاهها از جمله اهداف سازمان آتشنشانی بوده که در حال حاضر ۲۰ ایستگاه در شهر تبریز فعال است که بنا داریم تا پایان سال با افزودن ۳ ایستگاه این تعداد را به ۲۳ ایستگاه برسانیم .
کرمانینژاد افزود: توسعه خودروها و تجهیزات آتشنشانی به منظور افزایش توان و حضور در عملیاتها بخش دیگری از برنامههای سازمان آتشنشانی است که در این بخش بنا داریم از ظرفیت خودروها برای مهار سریعتر حریقها در سطح تبریز استفاده کنیم .
وی ادامه داد: از این نمونه همچنین در نظر داریم بالابری ۵۵ متری به ناوگان خودرویی آتش نشانی بیافزاییم.
عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز ادامه داد: در بخش توسعه نیروی انسانی نیز با برگزاری آزمونی در خرداد ماه سال جاری ۱۵۰ نفر به تفکیک ۵۰ نفر راننده سنگین و صد نفر آتش نشان به نیروهای انسانی در سازمان آتشنشانی اضافه خواهد شد.
کرمانینژاد تاکید کرد: سازمان آتشنشانی یک سازمان کاملا تخصصی است و برنامهریزی آموزشی در بخش پیشگیری در این سازمان قابل تامل است.
وی ادامه داد: در بحث آموزش شهروندی که یکی از راه های آموزش پیشگیری است از طریق برنامه هایی همچون برنامه تلوزیونی شهریمیز، چاپ بروشور و کتابچهها تا حد امکان پیشروی چشمگیری داشته ایم.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز ادامه داد: توسعه مجموعههای ورزشی ویژه آتشنشانان مورد توجه بوده است تا با انجام ورزشهای متنوع روحیه سالم آتش نشان حفظ شود.
کرمانینژاد خاطرنشان کرد: ارتقای سطح علمی کارکنان نیز از دیگر مسائل مهم در سازمان محسوب میشود که در همین زمینه مرکز علمی کاربردی آتش نشانی با ۷ سال سابقه در حال فعالیت است و در دومقطع کاردانی و کارشناسی در رشتههای آتشنشانی دانشجو میپذیرد.
وی در پایان اظهار داشت: در سال گذشته آمار مصدومان ۴۹۳ نفربوده که از این تعداد ۱۴ نفر آتشنشان است و متاسفانه ۷۸ نفر نیز این میان جان خود را از دست داده اند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰