پیش بینی حضور ۳۰۰ هزار گردشگر فرانسوی در ایران
سال گذشته ۱۵۰ هزار گردشگر فرانسوی از ایران بازدید کردهاند و ما حدس میزنیم امسال این رقم به ۳۰۰ هزار نفر برسد.
معاون رایزن فرهنگی سفارت فرانسه پیشبینی کرد تعداد گردشگران این کشور در سفر به ایران دو برابر شود.
به گزارش ایسنا، «سوران کریکه» در جلسه هماندیشی با معاون آموزشی پژوهشی و جمعی از مدیران و اعضای هیات علمی پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی عنوان کرد: سال گذشته ۱۵۰ هزار گردشگر فرانسوی از ایران بازدید کردهاند و ما حدس میزنیم امسال این رقم به ۳۰۰ هزار نفر برسد.
وی ادامه داد: مردم فرانسه علاقهمند هستند که وارد ایران شوند و این به دلیل ارزان بودن هزینه زندگی و سفر در این کشور نیست، بلکه جاذبههای فرهنگی و گردشگری زیادی در این کشور وجود دارد که موجب علاقهمندی گردشگران برای سفر میشود.
«کریکه» خاطرنشان کرد: در ایران بسترهای مطلوب زیادی در زمینه فرهنگ، موسیقی، برگزاری جشنوارههای مختلف، تئاتر و گردشگری غذا وجود دارد که میتوان از طریق آنها به انتقال دانش و جذب گردشگر پرداخت.
معاون رایزن فرهنگی سفارت فرانسه خاطرنشان کرد: گردشگری بزرگترین صنعت فرانسه است و ما آمادگی داریم تا جایی که میتوانیم با پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی به همکاری و تبادل دانش و اطلاعات بپردازیم.
وی گفت: کشور فرانسه با ارائه آموزشهای تخصصی در سطوح علمی و کاربردی از جمله هتلداری، میزبانی، آشپزی و تمام زمینههای مرتبط با توریسم توانسته است در این زمینه به سطح قابل قبول و مطلوبی برسد و ایران نیز میتواند با ارائه آموزشهایی در این سطوح و با تقویت بخش میانی در زمینه جذب گردشگر به عملکرد مطلوبتری دست پیدا کند. آنچه کشور شما نیاز دارد آموزش در سطوح پایینتر و کاربردیتر است.
«سوران کریکه» در این بازدید اقدامات انجام شده در این مرکز تحقیقاتی پژوهشی را باارزش ارزیابی کرد و گفت: ایران فرصتهای بسیار خوبی برای توسعه گردشگری دارد.
معاون رایزن فرهنگی سفارت فرانسه در پایان ضمن بازدید از بخشهای مختلف پژوهشکده بر ادامه این دیدارها و همکاری و مذاکرات بیشتر تاکید کرد.
«بردیا شعبانی»، مدیر مرکز خدمات تخصصی گردشگری پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نیز در این جلسه به معرفی و ارائه توضیحاتی در رابطه با فعالیتهای پژوهشکده پرداخت.
وی با بیان اینکه دورههای آموزشی کوتاهمدت در زمینه دانش گردشگری و امکان ارائه فرصتهای مطالعاتی چند ماهه در فرانسه میتواند برای پژوهشگران ایرانی بسیار مطلوب باشد، افزود: ما به دانش بیشتر و بیشتر در این زمینه نیاز داریم.
وی همچنین مذاکره و تبادل اطلاعات با مراکز آموزشی و تحقیقاتی در فرانسه را اقدامی مثبت و اثرگذار ارزیابی و بر ادامه این مذاکرات تاکید کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰