کد خبر : 37686
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 بهمن 1403 - 12:12

بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره ۴۱۰ میلیارد ریالی شهدای کوجووار

بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره ۴۱۰ میلیارد ریالی شهدای کوجووار

شهردار منطقه یک تبریز امروز ۱۶ بهمن ماه از افتتاح و بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره ۴۱۰ میلیارد ریالی شهدای کوجووار خبر داد.

آی نیوز– حمید شاهوردی ضمن اعلام این خبر افزود: این سالن به طول ۵۵ متر و عرض ۲۵ متر و در مساحتی بالغ بر یک هزار و ۳۷۵ متر مربع احداث شده است.

وی اظهار کرد: ابعاد بخش اداری این سالن به طول ۲۵ متر و عرض ۱۰ متر و در مساحتی بالغ بر ۲۵۰ متر مربع در دو طبقه سازه ای احداث شده است.

شاهوردی ادامه داد: طبقه اول این پروژه ۲۵۰ متر مربع و طبقه دوم ۱۱۰ متر مربع مساحت دارد و دارای دو رختکن در طبقه اول و در طبقه دوم نیز محل بازی‌های کامپیوتر و شطرنج است.

شهردار منطقه یک تبریز همچنین تصریح کرد: این سالن ورزشی چند منظوره با هدف ارتقای سرانه ورزشی و فراهم کردن امکانات مناسب برای جوانان و ورزشکاران منطقه احداث شده و می‌تواند میزبان رشته‌های مختلف ورزشی باشد.

وی در این خصوص یادآور شد: افتتاح این سالن گامی مهم در جهت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و افزایش نشاط اجتماعی در منطقه خواهد بود.

گفتنی است، این پروژه در راستای برنامه‌های مدیریت شهری برای حمایت از فعالیت‌های ورزشی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان اجرا شده است.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.