کد خبر : 37811
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 بهمن 1403 - 17:45

برگزاری کارگاه “طبخ غذاهای دریایی”

برگزاری کارگاه “طبخ غذاهای دریایی”

کارگاه آشپزی ” طبخ غذاهای دریایی” با همکاری واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه ۶ و اداره شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، در فرهنگسرای رضوان شهرک امام خمینی (ره)برگزار شد.

آی نیوز– این کارگاه آشپزی در راستای افزایش مصرف غذاهای دریایی و قرار گرفتن ماهی به عنوان غذای سالم در سفره شهروندان در فرهنگسرای رضوان شهرک امام خمینی (ره)برگزار شد.

با توجه به اینکه مصرف سرانه ماهی و غذاهای دریایی در آذربایجان پایین می باشد لذا امور فرهنگی و اجتماعی و شهرداری منطقه ۶ تبریز در نظر دارد این برنامه را در مدارس و مساجد سطح حوزه برگزار کند.

در این کار طبخ ماهی شکم پر، فیش فینگر و سوپ ماهی به شرکت کنندگان آموزش داده شد.

 


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.