کد خبر : 38520
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 - 11:27

ادامه بارش‌های رگباری در نواحی شرقی آذربایجان‌شرقی

ادامه بارش‌های رگباری در نواحی شرقی آذربایجان‌شرقی

 رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به خروج نسبی سامانه بارشی از جو استان، بارش‌های رگباری طی امروز در نواحی شرقی از جمله منطقه ارسباران و شهرهای سراب و میانه ادامه می‌یابد.

آی نیوز– محمد امیدفر،  روز چهارشنبه در گفت و گو افزود: بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی، این سامانه به طور کامل از امشب از جو استان خارج می شود و تا اوایل هفته آینده جوی به نسبت پایدار در استان حاکم می شود.

وی اظهار کرد: با توجه به شرایط فصلی و محلی در ساعات بعد از ظهر احتمال افزایش ابر و در برخی نواحی رگبار باران و غرش آذرخش دور از انتظار نیست.

رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه از روز پنجشنبه دمای هوای استان به صورت نسبی افزایش می یابد، گفت: در پنج روز آینده وضعیت جوی ناپایداری در نواحی شمالی ارسباران حاکم خواهد شد.

امیدفر، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته، هریس با دمای پنج درجه و خداآفرین با دمای ۲۶ درجه سانتی گراد بالای صفر به ترتیب خنک ترین و گرمترین شهرهای استان بودند و دمای تبریز در این بازه زمانی در گرمترین زمان به ۱۹ و در خنک ترین زمان به هشت درجه سانتی گراد بالای صفر رسید.

وی یادآور شد: دمای فعلی این شهر (۹ صبح) ۱۴ درجه بالای صفر گزارش شده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت تغییری نکرده است.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.