نقش کلیدی روابطعمومیها در تقویت هویت فرهنگی سازمانها

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی گفت: روابطعمومیها نقش کلیدی در هویت فرهنگی سازمانها ایفا می کنند.
آی نیوز– نعمتاله پایان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در نشست تخصصی «روابطعمومی، برنامهمحوری، اعتمادآفرینی و سرمایه اجتماعی» که به میزبانی پردیس رسانه و هنر سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز برگزار شد، با تاکید بر اهمیت جایگاه روابطعمومیها گفت: روابطعمومیها بهعنوان بخشی حیاتی از بدنه سازمانها، نقشی کلیدی در شکلدهی به هویت فرهنگی ایفا میکنند و هیچ دستگاهی بدون داشتن روابطعمومی پویا و اندیشمند، قادر به برقراری ارتباط مؤثر با جامعه و مخاطبان خود نیست.
پایان با اشاره به اینکه روابطعمومیها حلقه واسط میان مردم و نهادها هستند، افزود: هر اندازه این حلقه ارتباطی تقویت شود، اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی نیز رشد یافته و بسترساز حکمرانی فرهنگی مطلوب خواهد بود.
وی روابطعمومیها را فعالان بیادعای عرصه فرهنگ خواند و تصریح کرد: یکی از مهمترین وظایف روابطعمومیها، غنا بخشیدن به هویت فرهنگی سازمانها و بازنمایی ارزشهای بومی و ملی در قالبهای نوین ارتباطی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی با اشاره به چالشهای عصر حاضر گفت: در دنیای امروز که شاهد بمباران اطلاعاتی هستیم، ضروری است روابطعمومیها با رویکردی علمی، تحلیلی و فرهنگی به جایگاه مرجعیت ارتباطی بازگردند و ارتباط مؤثری با افکار عمومی برقرار نمایند.
وی همچنین با گرامیداشت سالگرد آزادسازی خرمشهر، این روز را یکی از افتخارآمیزترین مقاطع تاریخ معاصر ایران دانست و یاد و خاطره شهدای خدمت را پاس داشت و ابراز امیدواری کرد راه آنان سرلوحه همگان قرار گیرد.
گفتنی است، همایش تخصصی روابط عمومی، برنامهمحوری، اعتمادآفرینی و سرمایه اجتماعی» به مناسبت هفته روابط عمومی با حضور دکتر حمید شکری خانقاه، جمعی از مسئولان، فعالان ارتباطی، شورای هماهنگی روابط عمومی استان و مدیران دستگاههای اجرایی در محل پردیس رسانه و هنر برگزار شد.
۴ خرداد ۱۴۰۴ ۱۲:۰۸
روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی

برچسب ها :آی نیوز ، نقش کلیدی روابطعمومیها در تقویت هویت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰