کد خبر : 39546
تاریخ انتشار : شنبه 25 مرداد 1404 - 12:26

مشکلات بازار تاریخی تبریز با مشارکت شهرداری و بازاریان برطرف می شود

مشکلات بازار تاریخی تبریز با مشارکت شهرداری و بازاریان برطرف می شود

شهردار منطقه ۸ گفت: مشکلات بازار تاریخی تبریز با مشارکت شهرداری و بازاریان برطرف می شود.

حسین منیری فر در دیدار با هیات امنای بازار امیر با اعلام این مطلب گفت:شهرداری منطقه هشت تبریز در سالهای اخیر اقدامات عمرانی بسیاری در بازار تاریخی تبریز انجام داده است.

وی ادامه داد: اجرای پروژه های کف سازی، اجرای طرح مرمت و بازسازی جداره سازی و ده ها پروژه زیربنایی دربازار تاریخی تبریز توسط شهرداری منطقه هشت تبریز اجرا شده است.

منیری فر خاطر نشان کرد: این بازار نیازمند توجه بیشتر است که شهرداری منطقه ۸ در نظر دارد اقدامات متعدد عمرانی و مرمتی را در این بازار با مشارکت اصناف اجرائی کند تا شاهد ساماندهی بازار در قلب بافت تاریخی تبریز باشیم.

وی در ادامه ضمن شنیدن مشکلات موجود در این بازار توسط اصناف، قول مساعد داد تا عوامل اجرایی شهرداری منطقه ۸، در حداقل زمان ممکن اقدام به اصلاح و رفع ایرادات مذکور اقدام کنند.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.