کد خبر : 39557
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 مرداد 1404 - 12:20

بهره‌برداری از ۱۴ رشته مسیرگشایی تبریز با ۴۵۸۵ میلیارد تومان هزینه

بهره‌برداری از ۱۴ رشته مسیرگشایی تبریز با ۴۵۸۵ میلیارد تومان هزینه

شهردار تبریز از تکمیل و افتتاح ۱۴ رشته مسیرگشایی در سال جاری خبر داد و گفت: این طرح‌ها در مجموع با ۱۷ کیلومتر طول و با اعتباری بیش از چهار هزار و ۵۸۵ میلیارد تومان شامل هزینه‌های تملک و اجرا، از مهم‌ترین اقدامات عمرانی و ترافیکی این دوره مدیریت شهری به شمار می‌روند.

آی نیوز–  یعقوب هوشیار افزود: برای اجرای این پروژه‌ها، ۵۸۵ میلیارد تومان هزینه اجرایی و ۴ هزار میلیارد تومان هزینه تملک پرداخت شده است که در مجموع هزینه کرد این مسیرگشایی ها به بیش از ۴ هزار و ۵۸۵ میلیارد تومان می‌رسد.

وی با قدردانی از حمایت و همراهی اعضای شورای اسلامی شهر تبریز در اجرای این پروژه‌ها افزود: در این دوره مدیریت شهری، با سیاست‌های مصوب شورا، اقدامات عمرانی مهمی در سطح شهر انجام شده که مسیرگشایی یکی از شاخص‌ترین اقدامات است.

هوشیار با بیان اینکه ۱۵۰۹ ملک در مسیر این طرح‌ها قرار داشته، ادامه داد: عملیات تملک این املاک با رویکرد تعامل، شفافیت و رعایت کامل حقوق شهروندان انجام شده است.

شهردار تبریز با اشاره به اینکه مسیرگشایی ۴۵ متری شهید آیت‌الله آل‌هاشم(ره) بزرگ‌ترین مسیرگشایی کشور است، گفت: این پروژه به همراه مسیرهایی چون امتداد خیابان عارف، خیابان عطار نیشابوری، امتداد لک‌لر، خیابان ملت (تاکسیرانی)، شهید بی‌مثل، ۲۴ متری صنعتگران، ۳۵ متری صنعتگران، ۱۸ متری شهید سعیدی، باند کندرو جاده تهران، خیابان معلم به سمت جاده سنتو، ۲۴ متری بعثت فرهنگیان، خیابان های اوحدی و آپارتمانهای بنیان دیزل و خیابان شهدای سلامت ساری زمین به طرف میرداماد نقش مهمی در بهبود ترافیک، اتصال سریع‌تر محلات به شریان‌های اصلی و فراهم‌سازی زیرساخت‌های توسعه آینده تبریز دارد.

هوشیار خاطرنشان کرد: مسیرگشایی‌ها در این دوره مدیریت شهری بخشی از راهبرد کلان نوسازی و به‌روزرسانی ساختار شهری محسوب می‌شوند که تبریز را به سمت استانداردهای نوین کلان‌شهرها هدایت می‌کنند.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.