کد خبر : 39763
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 شهریور 1404 - 12:43

آزادسازی سی‌وپنجمین ملک در مسیرگشایی خیابان شهید بی‌مثل حکم‌آباد

آزادسازی سی‌وپنجمین ملک در مسیرگشایی خیابان شهید بی‌مثل حکم‌آباد

شهردار منطقه ۴ تبریز از آزادسازی سی‌وپنجمین ملک در مسیرگشایی خیابان شهید بی‌مثل خبر داد.

آی نیوز– جواد صدیقی با اعلام این خبر گفت: با پیگیری‌ها و تلاش‌های مستمر مجموعه شهرداری و طی مراحل قانونی ماده ۸، یکی دیگر از املاک واقع در این پروژه تخریب و آزادسازی شد.

وی با اشاره به اینکه از مجموع ۴۳ ملک واقع در این مسیر تاکنون ۳۵ مورد آزادسازی شده است، افزود: مسیرگشایی خیابان شهید بی‌مثل به عرض ۱۸ متر و طول ۴۳۵ متر، به دلیل قرار گرفتن در بافت فرسوده از نظر ایجاد دسترسی و افزایش ارزش افزوده، اهمیت بالایی دارد.

او ادامه داد: این خیابان پس از تکمیل، خیابان شهید رنجبر در حکم‌آباد را به خیابان فیضیه متصل خواهد کرد و نقش مهمی در بهبود شبکه معابر شهری منطقه ایفا می‌کند.

شهردار منطقه ۴ تصریح کرد: از منظر اجتماعی و شهری، اجرای این پروژه علاوه بر روان‌سازی ترافیک و کاهش بار تردد در معابر اطراف، به بهبود کیفیت زندگی ساکنان محلات قدیمی و فرسوده کمک شایانی خواهد کرد.

وی افزود: مسیرگشایی یادشده همچنین می‌تواند زمینه‌ساز توسعه خدمات شهری، ارتقای ایمنی و ایجاد فرصت‌های اقتصادی جدید در محدوده حکم‌آباد و فیضیه شود.

یکی از اهالی محل در حاشیه آزادسازی این ملک به خبرنگار منطقه ۴ اظهار داشت: سال‌هاست که ساکنان کوی شهید بی‌مثل با مشکلات رفت‌وآمد و دسترسی روبه‌رو هستند و محدوده فیضیه و حکم با ترافیک مواجه بوده که با اجرای این مسیرگشایی قطعاً دسترسی ما را آسان‌تر کرده و باعث رونق محله خواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.