کد خبر : 39933
تاریخ انتشار : دوشنبه 31 شهریور 1404 - 12:06

فاز دوم پارک حاشیه‌ای در کمربندی میانی آماده بهره برداری شد

فاز دوم پارک حاشیه‌ای در کمربندی میانی آماده بهره برداری شد

شهردار منطقه ۳ تبریز از اتمام عملیات احداث ۳ هکتار فضای سبز در داخل اراضی ۵۹ میدان تیر خبر داد و گفت:عملیات احداث فضای سبز در امتداد کمربندی میانی به طول یک کیلومتر و عمق ۳۰ متر تکمیل شده که بعد از کاشت فاز اول این پارک در مرداد ماه فازدوم این پارک آماده بهره برداری شد.

آی نیوز–  آرمان امین بخش افزود: برای تسریع در اجرای این پارک حاشیه ای عملیات خاکریزی وآماده سازی فاز دوم به صورت شبانه روزی انجام و آماده بهره برداری شد.

وی ادامه داد: در کنار احداث فضای سبز عملیات جدول گذاری و پیاده روسازی این مسیر نیز در حال انجام است.

وی ادامه داد: درراستای تامین فضای سبز این محدوده ها بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ۵۹ هکتاری میدان تیر برای ایجاد فضای سبز و چند پارک محله ای اختصاص یافته است.

امین بخش افزود: با هدف تامین سرانه فضای سبز هسته های جمعیتی واقع در آخر طالقانی، شهرداری منطقه ۳ بعد از آزادی سازی اراضی موسوم به میدان تیر در ۵۹ هکتار بیش از ۲۰ هکتار از این اراضی را جهت ایجاد فضای سبز آماده می کند.

وی ادامه داد: در این راستا و در ابتدای امر بتدای طی ماه های گذشته عملیات احداث فضای سبز در امتداد کمربندی میانی و به عمق ۳۰ متر توسط این منطقه انجام شده است.

شهردار منطقه ۳ تاکید کرد: در داخل این ریسک علاوه بر ایجاد فضای سبز، احداث مسیر پیاده روی و همچنین مسیر دوچرخه سواری نیز مد نظر مدیریت شهری قرار دارد.

 


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.