کد خبر : 41515
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 فروردین 1405

احداث سالن ورزشی اسکوواش توسط شهرداری منطقه 2

احداث سالن ورزشی اسکوواش توسط شهرداری منطقه 2

شهردار منطقه 2 آخرین روند احداث سالن ورزشی اسکوواش را مورد بازدید و بررسی قرار داد.

آی نیوز–  عباس هاشمی با همراهی معاونان و مدیران منطقه عصر دیروز آخرین روند عملیات احداث سالن ورزشی اسکوواش در مجموعه تاریخی و تفریحی ائل گلی را مورد بازدید و بررسی قرار داد.
به گفته شهردار منطقه 2، سالن اسکوواش در دو طبقه سازه ای و با 180 میلیاردریال اعتبار اولیه در قالب پروژه ورزشی تفریحی به اجرا درآمده که در مرحله احداث سقف طبقه اول قرار دارد.
بر اساس توضیحات هاشمی، احداث این مرکز ورزشی برای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه 2 و جهت بهره گیری شهروندان از امکانات آن اجرا می شود که می تواند برای استفاده مسافران و گردشگران شهر تبریز هم مورد استفاده قرار گیرد.
به گفته شهردار منطقه 2، مجموعه ورزشی اسکوواش بر اساس آخرین استاندارد روز دنیا جهت بسط و گسترش این ورزش مفرح در بین شهروندان، در فضای زیبای پارک بزرگ ائل گلی احداث می شود.
هاشمی، به طور دوره ای و مرتب مراحل احداث پروژه های در حال اجرای شهرداری منطقه 2 را مورد بازدید و بررسی قرار می دهد.

 


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.