کد خبر : 42214
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 تیر 1405

مخفی‌ کاری دولت لبنان درباره توافق با اسرائیل

مخفی‌ کاری دولت لبنان درباره توافق با اسرائیل

دولت لبنان که از ابتدای روی کار آمدن، به شدت در پی رابطه با رژیم صهیونیستی بود، به تازگی توافقی را با این رژیم امضا کرد که به ضرر امنیت ملی و حاکمیت لبنان است.

به گزارش آی نیوز به نقل از فارس ، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» امروز یکشنبه گزارش داد توافق اولیه میان اسرائیل و لبنان شامل ۱۴ بند و یک ضمیمه امنیتی محرمانه است. این روزنامه بدون هیچ اشاره‌ای به اینکه ضمیمه مذکور در چه زمینه‌ای است، تأکید کرد که اسرائیل امیدوار است از این طریق با دولت لبنان به صلح دست یابد.بنا بر این گزارش، ارتش اسرائیل از ترس تلاش‌های حزب‌الله برای برهم زدن توافق با لبنان، خود را برای تشدید تنش‌ها در شمال آماده می‌کند.
لبنان و اسرائیل شامگاه جمعه، پس از چهار روز مذاکرات در واشنگتن با میانجی‌گری آمریکا و در پی برگزاری دور پنجم گفت‌وگوها، توافقی کلی و مقدماتی را امضا کردند.«حسن فضل‌الله» نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان قاطعانه گفت که حزب‌الله چنین توافقی را نامشروع و غیر قانونی می‌داند و تمامی ظرفیت خود را برای مقابله با اجرای آن به کار خواهد گرفت.او گفت: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی مغایر مادۀ ۵۲ قانون اساسی لبنان است و هیچ فردی حق ندارد وضعیت دشمنی با اسرائیل را لغو کند.یک مقام ارشد اسرائیلی تصریح کرد که «آزادی عمل نظامی ارتش اسرائیل در سراسر منطقه امنیتی برای مقابله با هرگونه تهدید حفظ خواهد شد.»
آمریکا مخالفتی با آزادی عمل اسرائیل در لبنان ندارد
در راستای تلاش صهیونیستها برای ایجاد جنگ و تنش داخلی در لبنان، این روزنامه به نقل از یک منبع امنیتی اسرائیل گزارش داد: «احتمال دارد حزب‌الله با هدف ایجاد مانع در مسیر توافق، به نیروهای ارتش در لبنان حمله کند».به گفته این منبع، مسئولان صهیونیست این ارزیابی‌ را دارند که «آمریکا محدودیتی برای آزادی عمل نظامی اسرائیل در لبنان قائل نخواهد شد. همچنین پیش‌بینی می‌شود که اگر اسرائیل در منطقه ضاحیه [بیروت] اقدامی انجام دهد، ایران دست به حمله خواهد زد».یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات‌ اسرائیل ضمن ابراز تشکیک درباره اجرای این توافق، گفت: این توافق فقط برای فریب دادن افکار عمومی است. به‌سختی می‌توان تصور کرد که دولت لبنان چگونه می‌تواند شروط این توافق را اجرا کند. لذا، این موضوع بخش دیگری از سریال بی‌مسئولیتی‌های دولت نتانیاهو است.#لبنان#اسرائیل#حزب_الله


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.