کد خبر : 42548
تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 تیر 1405

واژگونی نیسان با ۱۸ سرنشین در مراغه

واژگونی نیسان با ۱۸ سرنشین در مراغه

در یک حادثه رانندگی در شهرستان مراغه، یک دستگاه وانت نیسان با تعداد ۱۸ سرنشین واژگون و تعدادی مصدوم شدند.

به گزارش آی نیوز از ایرنا، به نقل از دانشکده علوم پزشکی مراغه، در پی این حادثه تعداد پنج دستگاه آمبولانس از مرکز فوریت های پزشکی به محل حادثه اعزام شده و مصدومان به ۲ بیمارستان سینا و شهید بهشتی انتقال یافتند.

بر این اساس تمامی ۱۸ سرنشین این خودرو جزو مصدومان بوده و تعداد پنج نفر به دلیل جراحت های سطحی پس از مداوا و عملیات درمان اولیه از مراکز درمانی ترخیص شده و بقیه هنوز تخت درمان هستند.

کارشناسان مرکز فوریت های پزشکی و اورژانس مراغه پس از حضور در صحنه، ضمن انجام ارزیابی سریع و اقدامات اولیه درمانی، مصدومان را بر اساس وضعیت بالینی تریاژ کرده و پس از تثبیت شرایط، آنان را به بیمارستان‌های مدنظر منتقل کردند.

بنا بر اعلام دانشکده علوم پزشکی مراغه، وضعیت عمومی یکی از مصدومان وخیم بوده و تحت مراقبت‌های تخصصی قرار دارد.

حادثه فوق در نزدیکی روستای قراتلو شهرستان مراغه رخ داده است.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.