ظریف: ایران در آستانه دوران پساتحریم است
وزیر امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز با طی مراحل قانونی برجام در آستانه ورود به بازه زمانی اجرا و به عبارتی دیگر در آستانه دوران پساتحریم قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، محمدجواد ظریف روز یکشنبه در سخنانی در دوازدهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی ایران افزود: در این دوره علاوه بر ثبات سیاسی، مزیت های متعدد نسبی کشور، موقعیت ژئواستراتژیک، نیروهای بالنده انسانی و زیرساخت های مناسب، فرصت های بی بدلیلی را برای شکوفایی صنعت پتروشیمی در منطقه و جهان نوید می دهد.
وی ادامه داد: در این دوره از جمله تحریم های اعمال شده در زمینه انتقال فناوری، صدور محصولات و فرآورده های پتروشیمی جمهوری اسلامی ایران به خارج از کشور، جذب سرمایه گذاری خارجی به طور کلی و به طور خاص در این حوزه (پتروشیمی) تعاملات و تبادلات بانکی و پولی و مشکلات حمل و نقل به یاری خدا برطرف خواهد شد.
رییس دستگاه دیپلماسی همچنین گفت: دوران پساتحریم، ضمن کاهش ضریب ریسک و میزان کاهش آسیب پذیری کشور در حوزه مختلف اقتصادی، فرصت های کم نظیری را برای فعال تر شدن دستگاه های تولیدکننده از جلمه صنعت پتروشیمی در جمهوری اسلامی ایران در عرصه های داخلی، منطقه ای و بین المللی به ارمغان می آورد.
ظریف خاطرنشان کرد: خرسندیم که همزمان با لغو تحریم های اعمال شده علیه صنعت پتروشیمی ایران و با توجه به فضای مثبت پدیده آمده در عرصه دیپلماسی، تنوع تولید محصولات و مقاصد جدید صادراتی به عنوان دو راهبرد مهم در صنعت پتروشیمی در دستور کار جدی قرار گرفته است که در نتیجه آن همزمان به افزایش علاقه مندی و تمایل برای سرمایه گذاری و انتقال دانش فنی، تقاضاها برای خرید محصولات پتروشیمی ایران نیز افزایش خواهد یافت.
وی یادآور شد: در این مسیر در دوران پساتحریم صنعت پتروشیمی ایران می تواند با جذب سرمایه گذاری خارجی، زمینه جذب فناوری و رشد صنایع مختلف و افزایش اشتغال را فراهم کند.
وزیر امور خارجه تاکید کرد که ما اطمینان داریم راهبرد شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تلاش در جهت توسعه زنجیره کامل این صنعت خواهد بود.
ظریف همچنین اظهار داشت: البته ایجاد یک شبکه قوی از توانمندی های داخلی در زمینه های متخلف برای بقا در عرصه بین المللی باید دارای مزیت رقابتی باشد و این، جز با ارتقای توانمندی های داخلی مطابق کیفیت و استاندارد های جهانی ممکن نیست و امیدواریم این همایش فرصت خوبی برای حرکت در این جهت باشد.
وی ادامه داد: در این زمینه لازم است برای بالابردن ظرفیت و توان داخلی برای انجام پروژه های جاری بویژه در عرصه های پژوهشی، فناوری، پیمانکاری عمومی، فنی و مهندسی و ساخت و تامین به گونه ای برنامه ریزی کرد که دانش فنی بومی، توانمندی سخت افزاری و نرم افزاری داخلی و افزایش ظرفیت تولید درصنایع پتروشیمی در صدر فعالیت ها بوده است، هر جا کمبودی باشد با شناسایی توانمندی های بین المللی دست به شراکت راهبردی زد و یک ارتباط برد – برد برای طرفین رقم زد.
دوازدهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی ایران (IPF) با هدف معرفی فرصت های سرمایه گذاری در ایران با حضور ۹ شرکت خارجی از ۲۵ کشور جهان امروز با در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما آغاز به کار کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰