مصرف فلافل سلامت شهروندان تبریزی را تهدید می کند
مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهردار تبریز، مصرف فلافل را تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان دانست و از شهروندان خواست از مصرف این ماده غذایی مضر، پرهیز نمایند.
به گزارش شهریار به نقل از اداره کل سلامت شهرداری، علیرضا رحیمی در توضیح این خبر گفت: مدتی است که واحدهای فلافل فروشی بسیاری در تبریز شروع به کار کرده اند تا این ساندویچ عربی به یک رقیب جدی برای غذاهای سریع الطبخ بومی تبدیل شود.
وی در خصوص مضرات فلافل گفت: روغن مورد استفاده در فلافل و سمبوسه معمولا روغن غیر سرخ کردنی است و یا اگر هم روغن سرخ کردنی استفاده شود، چون به دفعات مورد استفاده قرار می گیرد، حرارت مکرر آن باعث تولید مواد سرطان زا می شود.
مدیرکل اداره سلامت، با تاکید بر اینکه سرطان از عوارض طولانی مدت فلافل است، ادامه داد: به دلیل آن که فلافل در داخل روغن غوطهور است، همچنین چربی زیادی در این ماده غذایی وجود دارد مصرف زیاد آن می تواند سلامتی افراد را به خطر اندازد.
وی پایین بودن قیمت فلافل، استفاده از انواع ادویه و ترشی در این نوع غذای جنوبی سریع پخت را که با خمیر نخود تهیه می شود، چالشی برای سلامتی مردم دانست و افزود: غذاهای آماده یا فست فودها، اکنون جزء لاینفک برنامه غذایی اغلب شهروندان شده اند که این موضوع می تواند در بلندمدت سلامت شهروندان را با چالش های جدی مواجه کند.
رحیمی، اضافه وزن، تغییر حالت خلق و خوی روحی و روانی، افسردگی، بیش فعالی، ابتلا به انواع بیماریهای قلبی عروقی، فشار خون، ابتلا به سرطان و دیابت را، از دیگر اثرات مصرف غذاهای فست فودی و همچنین فلافل عنوان کرد.
مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز به افزایش فلافل فروشی ها در سطح شهر تبریز اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه هم اکنون شاهد افزایش رغبت مردم تبریز به استفاده از فلافل هستیم که این رویه باید با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی درخصوص مضرات فلافل تغییر کند؛ چراکه سرطان، افرادی را که در طولانی مدت از فلافل استفاده می کنند، تهدید می کند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰