چارچوب توسعه باید بر مبنای حفاظت از محیط زیست پیگیری شود
شهردار تبریز با اشاره به این که نقش شهرها در ارتقای اقتصاد سبز بسیار مهم و کارآمد است، گفت: چهارچوب اصلی توسعه پایدار باید بر مبنای حفاظت از زمین، خاک و عموم حوزه های زیست محیطی طراحی شود.
به گزارش آی نیوز، دکتر صادق نجفی در سخنرانی خود در «کنفرانس شهرهای هوشمند در برابر آلودگی هوا» در میلان ایتالیا خاطرنشان کرد: شهرها نقش فزاینده ای در اجرای سیاست های زیست محیطی در مورد مسایل جهانی مانند تغییرات آب و هوا و تنوعات زیستی دارند، در این راستا، اقتصاد سبز یک رکن مهم برای شهرهایی است که افقهای ارزشمند توسعه را برای خود ترسیم کرده اند.
وی تاکید کرد: ما شهرداران می توانیم با ارایه سیاست های متناسب، به تنظیم مقررات در برنامه ریزی شهری و افزایش ظرفیت اکولوژیکی شهرها و ارتقای آگاهی شهروندان اقدام کنیم؛ البته این مهم، صورت نخواهد پذیرفت مگر با اقدامات نوآورانه و با مشارکت شهروندان.
شهردار تبریز با اشاره به وضعیت شهر تبریز در این خصوص گفت: شهر تبریز به عنوان یکی از قطب های صنعتی و یکی از قدیمی ترین شهرهای جهان با آثار باستانی و مناظر دیدنی و با قدمتی چند هزار ساله در شمال غرب ایران قرار گرفته و جمعیتی در حدود ۲ میلیون نفر دارد.
وی ادامه داد: در سال های اخیر با استراتژی توسعه پایدار و توسعه بر مبنای دوستی با محیط زیست گام های موثری در مقابله با بحث گرمایش بر داشته شده است.
دکتر نجفی متذکر شد: مدیریت پسماند، برنامه های کنترلی برای اجتناب از تولید زباله، استحصال انرژی از زباله و تولید محصولات زیستی مانند فیبر کربن از جمله تمهیدات شهرداری تبریز در بحث محیط زیست است؛ در کنار این امر، توسعه خطوط حمل و نقل ترکیبی، حرکتی است که سعی در کنترل آلایندگی های شهر تبریز دارد.
وی با اشاره به زمینه های مشارکت و سرمایه گذاری در بحث های زیست محیطی گفت: با توجه به اقلیم شهر تبریز، شهرداری تبریز علاقمند به همکاری با شرکت های معتبر بین المللی برای ارایه تکنولوژی های جدید در بهبود کیفیت هوای شهری و مقابله با آلودگی است.
وی با بیان اینکه رشد سریع شهرها می تواند با چالش های جدی اجتماعی و زیست محیطی، مانند فقر شهری، انواع مختلف آلودگی، آسیب پذیری در مقابل حوادث طبیعی و تغییرات آب و هوا روبرو شود، افزود: امروز پیامد های منفی و غیر قابل تحمل اقتصاد مهار نشده، بر مبنای تولید و مصرف بالا، به خصوص بعد از دهه ۱۹۹۰ قابل رویت است؛ بنابراین اقدامات آتی باید در راستای جبران معضلات گذشته مورد اشتراک شهرها قرار بگیرد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰