ادبیات کودک، ظرفیت موثر توسعه مهارتهای اجتماعی/ نیاز جامعه امروز، اعتلای سبک زندگی است
شهردار تبریز با تاکید بر اینکه شهر برای رسیدن به شکوفایی، باید همواره بستر تقویت فرهنگی باشد، گفت: این ضرورت مهم، به خصوص در قشر و کودک و نوجوان، از اهمیت و تاثیرگذاری بیشتری برخوردار است.
دکتر صادق نجفی در دیدار با کاروان نویسندگان حوزه کودک و نوجوان شرکت کننده در هجدهمین جشنواره سراسری کتاب کودک و نوجوان در تبریز، با بیان این مطلب اظهار داشت: بخش عمدهای از چالشهای شهری و آسیبهای اجتماعی، ریشه در ضعفهای آموزشی دارد؛ رفع این نارساییها جز با تقویت شاخصهای زندگی شهروندی میسر نخواهد بود.
وی به ظرفیتهای ادبی و هنری در این خصوص اشاره کرد و افزود: حوزه داستان کودک و نوجوان، با توجه به محتوای تاثیرگذار و خاصیت ماندگار ادبی، می تواند نقش تعیینکننده در این خصوص ایفا کند.
شهردار تبریز در ادامه با بیان این که آذربایجان و تبریز از خطه های پیشرو در ادبیات و هنر به شمار میروند، اظهار داشت: بایاتیهای شیرین و قصههای فولکور آذری، از برجستهترین بخشهای فرهنگ شفاهی آذربایجان به شمارمیرود؛ این پشتوانه موجب شده در دهههای اخیر، شاهد بروز و ظهور نویسندگان و داستاننویسان نامی از این دیار باشیم.
دکتر نجفی با اظهار تاسف از اینکه گسترش بیرویه فضای مجازی، در شاخصهای مطالعه تاثیر نامطلوب داشته است، گفت: نیاز اساسی جامعه امروز، اعتلای سبک زندگی اسلامی و ایرانی است و قابلیتهای هنری و ادبی، در این خصوص باید نقش هدایتکننده داشته باشند.
پیش از سخنان شهردار تبریز مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، گزارشی از روند میزبانی هجدهمین جشنواره سراسری کتاب کودک و نوجوان ارائه داد.
هجدهمین جشنواره سراسری کتاب کودک و نوجوان، با مشارکت شهرداری تبریز و با حضور نویسندگان شاخص کشوری، دوم دیماه در تالار اندیشه ائلگلی برگزار میشود.
تبریز نخستین شهری است که پس از ۱۷ سال برگزاری جشنواره سراسری کتاب کودک و نوجوان در شهر تهران، میزبانی این رویداد فرهنگی را بر عهده میگیرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰