کد خبر : 8411
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 اردیبهشت 1397 - 15:25

۷ راه اعتماد به نفس در دختران!

۷ راه اعتماد به نفس در دختران!

داشتن قدرت، به معنای سرکوب کردن احساسات یا وانمود کردن به «خوب» بودن نیست. دختران باید یاد بگیرند که داشتن قدرت و استحکام، یعنی صداقت داشتن نسبت به خویشتن. پس اگر موقعیت هایی در زندگی پیش بیایند که به ما آسیب برسانند و باعث گریه کردن ما شوند، نباید چنین واقعیتی را انکار کنیم. در این صورت، دختران با گریه به عنوان یکی از حالت های طبیعی بشری آشنا می شوند و آن را به عنوان یک مساله منفی ارزش گذاری نمی کنند.

 

۱- پرورش فردیت

دختران نباید طوری پرورش پیدا کنند که همیشه پیرو دیگران باشند و هیچ فردیتی نداشته باشند. درواقع، دختران از سنین خردسالی باید به اندازه ای آزادی داشته باشند که بتوانند شخصیت خودشان را بر مبنای فردیت شکل بدهند. به علاوه، نباید دختران را دائما به پیروی از الگوهای رایج در جامعه وادار کرد. پرورش دادن فردیت در دختران و هر انسان دیگری از سنین خردسالی، هیچ منافاتی با رعایت محدوده ها و مرزهای تربیتی دارد. بنابراین، دختران باید در شرایطی پرورش بیابند که بتوانند بر مبنای فردیت خودشان عمل کنند تا در آینده نیز زندگی مستقل و مطلوبی داشته باشند. 

۲. تحسین زیبایی

دختران دختران نباید طوری تربیت شوند که فکر کنند تنها چیزی که در مورد آنان برای جهان بیرونی اهمیت دارد، زیبایی ظاهری شان است. با این حال، همه کودکان از سنین خردسالی دوست دارند که زیبا بودن خودشان را از زبان دیگران بشنوند. بنابراین، شما به عنوان والدین باید زیبایی دخترتان را تحسین کنید تا او بیش از حد به این مساله فکر نکند. در ضمن، شما باید بگویید که زیبایی او را هم در صورت زیبایش و هم در مهربانی اش، خنده هایش، هوشش و خلاقیتش می بینید. درواقع، این کار به دختران کمک می کند تا به کیفیت های زندگی و خصلت های باطنی انسان ها بیشتر از مسائل ظاهری اهمیت بدهند. 

۳. زندگی سالم 

هر انسانی از همان سنین کودکی باید زندگی سالم را تمرین کند. بنابراین، داشتن وزن مطلوب و رعایت نکات دیگری مانند تغذیه سالم، باید از همان سنین کودکی جدی گرفته شوند. البته والدین نباید در این زمینه افراط کنند یا دختران را تحت فشار بگذارند. فرض کنید که دخترتان در فعالیت های ورزشی مفصل شرکت کرده است و ناهار سالمی هم خورده است. در این حالت، استفاده از کمی بستنی یا خوراکی های دیگر مشکلی برای او ایجاد نمی کند.

۴. آموزش دادن مهربانی و بخشش

یک زن قوی و محکم، زنی است که طرز فکر درستی دارد و از توانایی بالایی در کمک کردن به دیگران برخوردار است. برای ترویج چنین ایده ای درباره زندگی، همراه با بزرگ تر شدن دختران، با او در فعالیت های داوطلبانه و خیرخواهانه مشارکت کنید. درواقع، انسان ها باید از همان سنین کودکی درک کنند که توانایی فردی مشخصی برای تغییر جهان اطراف شان دارند و هرگز کاملا منفعل نیستند. 

۵. مقابله نکردن با گریه

داشتن قدرت، به معنای سرکوب کردن احساسات یا وانمود کردن به «خوب» بودن نیست. درواقع، دختران باید یاد بگیرند که داشتن قدرت و استحکام، یعنی صداقت داشتن نسبت به خویشتن. پس اگر موقعیت هایی در زندگی پیش بیایند که به ما آسیب برسانند و باعث گریه کردن ما شوند، نباید چنین واقعیتی را انکار کنیم. در این صورت، دختران با گریه به عنوان یکی از حالت های طبیعی بشری آشنا می شوند و آن را به عنوان یک مساله منفی ارزش گذاری نمی کنند.

۶. جدی گرفتن احساسات

  قوی ترین زنان، آنانی هستند که احساسات درونی شان را جدی می گیرند. بنابراین، دختران از سنین کودکی باید با احساسات درونی خودشان آشنا شوند و نحوه زندگی کردن خودشان در آینده را براساس ویژگی ها و تمایلات درونی شان انتخاب کنند. اگر دختر شما شدیدا به هنر، موسیقی، ادبیات و… علاقه مند است، شما باید پشتیبان و طرفدار علاقه مندی او باشید، نه مانع او. 

۷. ترویج همدردی و درک متقابل 

قوی بودن به معنای همیشه بر حق بودن یا امتناع از مصالحه با انسان های دیگر نیست. درواقع، قدرت واقعی بشری یعنی هر انسانی به این نکته توجه کند که همه ما درنهایت انسان هستیم و هر انسانی هم دارای طرز فکر خاص و احساسات مخصوص به خودش است. ترویج این شیوه زندگی به دختران، به آنان یاد می دهد که چطور با درک متقابل داشته باشند و هر مشکلی را به مساله برد و باخت نکشانند.

برچسب ها : ، ، ، ،


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.