کد خبر : 13142
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 تیر 1397 - 9:26

آمار گردشگران سلامت به کشورمان رو به کاهش است

آمار گردشگران سلامت به کشورمان رو به کاهش است

شهریارنیوز: سرپرست دفتر همکاری و توافق‌های ملی گردشگری می‌گوید: وضعیت گردشگری سلامت به هیچ‌وجه مورد تایید سازمان میراث فرهنگی نبوده و ما در حال تعاملاتی با وزارت

image

سرپرست دفتر همکاری و توافق‌های ملی گردشگری می‌گوید: وضعیت گردشگری سلامت به هیچ‌وجه مورد تایید سازمان میراث فرهنگی نبوده و ما در حال تعاملاتی با وزارت بهداشت هستیم تا با ایجاد فرایندی از کلاهبرداری واسطه‌ها در این حوزه جلوگیری شود.

به گزارش آی نیوز، حسین الله‌بداشتی (سرپرست دفتر همکاری و توافق‌های ملی گردشگری) در پاسخ به این سوال که بین وزارت بهداشت و سازمان میراث فرهنگی کدام متولی گردشگری سلامت هستند، گفت: برای این موضوع در حال تعاملاتی با وزارت بهداشت هستیم که هنوز در آن به جمع‌بندی نرسیده‌ایم. اما به طور کلی باید بگویم که از روند گردشگری سلامت راضی نیستیم.

چراکه خیلی در آن اتفاق مثبتی رخ نداده و آمار گردشگران در این حوزه رو به رشد نیست. البته قصدم این نبوده که بگویم آمار آنها خیلی کاهشی است ولی حداقل از آن ظرفیتی که کشور ما در این حوزه دارد؛ استفاده نشده است. به هر حال بحث پزشکی و موضوعات درمانی مختص به وزارت بهداشت و بحث ترانسفر و مباحث سفر به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مربوط می‌شود.

وی ادامه داد: آن چیزی که در حال حاضر وجود دارد؛ نه مورد تایید ما بوده و نه وزارت بهداشت. به همین دلیل در حال تدوین فرآیندی هستیم تا به یک نتیجه مطلوب برسیم. اما چون در حال حاضر اقدامات و گزارش کارگروهی که روی این موضوع کار می کنند، هنوز نهایی نشده است؛ نمی‌توانیم در مورد جزئیات آن صحبت کنیم. ولی در روزهای آینده به صورت رسما روند مذاکرات را اعلام می‌کنیم و می‌گوییم که از این به بعد حوزه گردشگری سلامت مربوط به کجاست و کسی که می‌خواهد در آن فعالیت کند چه روندی را باید طی کند.

بداشتی با بیان اینکه مشکلاتی در این حوزه وجود دارد که به آن آسیب رسانده است، افزود: در حال حاضر نمی‌خواهیم تقصیر را به گردن وزارت بهداشت بیاندازیم و با آنها به‌صورت تقابلی برخورد کنیم چراکه برای رفع اتفاقات نامطلوب این حوزه که از آنها می‌توان به حضور واسطه‌ها در آن اشاره کرد. ما در حال رسیدن به یک راهکار مشترک هستیم تا مشکلات این حوزه را با کمک و تعامل یکدیگر حل کنیم.

سرپرست دفتر همکاری و توافق‌های ملی گردشگری در پاسخ به این موضوع که عده‌ای از گردشگرانی که سال گذشته برای درمان به ایران آمدند؛ با آسیب‌های دیگری مواجه شدند که شاید دیگر هرگز به ایران نیایند، گفت: این مسائلی که نام بردید ازجمله آسیب‌هایی است که به گردشگری سلامت وارد شده و برای آن ضدتبلیغی ایجاد کرده است. متاسفانه در آن زمان، مراکز غیرمجاز و واسطه‌ها گردشگران سلامت را به مقاصد خود می‌بردند و چنین مواردی پیش آ‌مد. البته در حال حاضر هم ما نمی‌دانیم گردشگران ورودی به چه منظوری به ایران می‌آیند و در کدام دسته از گردشگران قرار می‌گیرند؟ فرد می‌تواند به راحتی و با توصیه دوست یا فامیلی که در ایران دارد بگوید برای زیارت آمده و بعد از آمدن با واسطه‌هایی رو به رو شود و به کار درمان خود بپردازد.

وی ادامه داد: تاکید می‌کنم که نمی‌خواهم با توضیحاتم همه تقصیرات را به گردن وزارت بهداشت بیاندازم چراکه آنها هم چارچوب و کارشناسانی دارند. ما در حال حاضر همراه با وزارت بهداشت در حال رسیدن به فرآیندی هستیم تا بدانیم که اگر توریستی به ایران آمد، در کدام ریل تعریف شده و براساس قانونی که برای آن وجود دارد و با وجود دستگاه‌های مرتبط بدانیم که در کدام شاخه از گردشگران قرار می‌گیرد. به این صورت می‌خواهیم از کلاهبرداری‌های مالی جلوگیری شود.

حسین الله‌بداشتی در پایان گفت: جلساتی با وزارت بهداشت برگزار شده تا بحث گردشگری سلامت به یک فرآیند قانونی برسد و در کشور هر کسی که می‌خواهد در این زمینه فعالیت کند به او می‌گوییم که این بستر این حوزه است تا فرد بداند برای فعالیت چه مجوزهایی را باید بگیرد. البته قرار است وضعیت به‌صورتی باشد که هم ما و هم وزارت بهداشت در آن دخیل باشیم و بتوانیم روی آنها نظارت کنیم.

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.