تسریع درعملیات اجرایی پل سردار خرم

مدیرکل حوزه فنی و عمرانی شهرداری تبریز به همراه تنی چند از مدیران این حوزه با هدف پیگیری شرایط عملیاتی پروژه تقاطع غیر همسطح سردار خرم، از عملیات اجرایی جدید این پروژه بازدید کرد.
آی نیوز– پروژه تقاطع غیر همسطح سردار خرم که یکی از پروژه های کلان و راهبردی شهرداری تبریز است، از نیمه دوم سال گذشته در چندین جبهه در حال اجرا و پیشرفت فیزیکی است. بنا به اهمیت این پروژه، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، خواستار تمرکز و فعالیت مستمر چندین کارگاه فنی و عمرانی مستقر در سایت عمرانی این پل از جمله استقرار روزشمار بر مبنای زمان بندی دقیق تمامی مرحله های فنی و عمرانی در ۴ جبهه فعال این پروژه کلان است.
در این راستا غلامرضا عندلیب، مدیرکل حوزه فنی و عمرانی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز، به همراه گروهی از مدیران این حوزه طی بازدید میدانی از وضعیت و شرایط کنونی اجرایی این پروژه و شرکت در جلسه هماهنگی، با تأکید بر تسهیل و هموار کردن روند عملیات اجرایی پل سردار خرم اظهار داشت: این پروژه به عنوان مهمترین پروژه عمرانی در حال اجرای جنوب شرق تبریز و شهرداری منطقه۹ است که دارای اهمیت فراوانی بوده و مدیریت شهری مصمم است با توجه به رفع موانع، این پروژه ترافیکی را در حداقل زمان و با شتاب لازم به پایان رساند.
در ادامه این بازدید، مقرر شد معاونت فنی و عمرانی منطقه طی چند روز آتی، بررسی های لازم را برای زمان بندی حساب شده و دقیق کلیه مرحله های اجرایی آتی برای نصب و استقرار روزشمار این پروژه به انجام برساند.
همچنین، مقرر شد عملیات اجرایی میکروپایل های ضلع شمالی پروژه تا پانزدهم خرداد به پایان رسیده و پیمانکار پروژه، اقدامات لازم برای اتمام عملیات لوپ های ضلع جنوبی را در اسرع وقت اجرایی سازد.
برگزاری هفتگی جلسات بررسی نحوه عملیات اجرایی و پیشرفت فیزیکی پروژه و ارایه گزارش کلی مستمر به شهردار تبریز از الزامات کلی مطرح شده در این جلسه بود.
برچسب ها :آی نیوز ، شهرداری تبریز ، منطقه9
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰