کد خبر : 38967
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 خرداد 1404 - 12:40

از آمادگی استانداری برای بررسی مسائل پروژه‌های عمرانی تا دلایل سرانه پایین آموزشی در تبریز

از آمادگی استانداری برای بررسی مسائل پروژه‌های عمرانی تا دلایل سرانه پایین آموزشی در تبریز

دویست و هفتادمین جلسه‌ی علنی شورای اسلامی شهر تبریز در عمارت تاریخی ساعت در حال برگزاری است.

آی نیوز– معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی روز یکشنبه، ۲۵ خرداد، در این جلسه بر آمادگی کامل استانداری برای همکاری با شوراها و شهرداری‌ها در راستای حل مشکلات عمرانی تاکید کرد.

ظفر محمدی با اشاره به اینکه شهیدان عصارۀ اخلاص در ایران هستند که جان خود را فدای اسلام و نظام کردند، اظهار امیدواری کرد که مسئولان نیز بتوانند در مسیر آنان گام بردارند.

وی خود را همکار تمامی شوراهای شهر و روستا و همچنین شهرداری‌ها دانست و بر انجام هر آنچه در توان این معاونت است، تاکید کرد.

وی ایجاد هماهنگی را یکی از مهم‌ترین وظایف این معاونت برشمرد و خطاب به اعضای شورا گفت: نامه‌ای مکتوب به ما ارائه دهید تا ما نیز از دستگاه‌های اجرایی استان دعوت کرده و مشکلات مربوط به پروژه‌ها را بررسی کنیم.

محمدی همچنین از تمامی دستگاه‌های اجرایی و دولتی خواست تا در کنار شهرداری و شوراها به حل مسائل و مشکلات مردم بپردازند تا هم رضایت شهدا و امام راحل و هم مردم حاصل شود.

وی به پروژه‌های شهرک جوانان و مسیرگشایی ۴۵ متری شهید آل هاشم اشاره کرد و گفت: هر نهادی که فکر می‌کند می‌تواند در این پروژه‌ها کمک کننده باشد از معاونت عمرانی و هماهنگی استانداری مطالبه کند، تا ما مسائل مربوطه را با ایجاد جلسه و هماهنگی‌های لازم پیگیری و حل کنیم.

سرانه آموزشی در تبریز از میانگین کشوری پایین‌تر است

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با تاکید بر افزایش فضاهای آموزشی به صورت عادلانه و کارشناسانه، اظهار کرد: میانگین سرانه آموزشی کشور ۵.۷ متر مربع است، در حالی که این رقم در تبریز چهار متر مربع و از میانگین کشوری پایین‌تر است. شهرداری می‌تواند در این زمینه نقش مهمی ایفا کند.

اسفندیار صادقی نیز ضمن تسلیت شهادت سرداران رشید و جوانان حادثه حمله رژیم صهیونیستی به ایران، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های آموزشی با همکاری شهرداری تاکید کرد.

وی با اشاره به نهضت توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی و ارتقاء کیفیت آموزشی در مدارس دولتی که توسط رئیس جمهور مطرح شده است، گفت: ۲۳۱ پروژه در راستای این نهضت در استان در حال اجرا است که بیش از ۶۰ درصد آن‌ها شامل ۱۱۰۴ کلاس درسی در حال ساخت است. این پروژه‌ها مردم محور بوده و با مشارکت اهالی و دولت در حال انجام است.

وی با بیان اینکه میزان پیشرفت پروژه‌ها به صورت روزانه رصد می‌شود، افزود: دوره‌های لازم برای ارتقا تحصیلی و توانمندسازی اساتید آموزشی و پرورشی مدارس انجام خواهد گرفت. فضای آموزشی تاثیر مستقیمی بر کیفیت آموزشی دارد و کمبود فضا یکی از عوامل اصلی تشکیل کلاس‌های با کیفیت پایین است.

صادقی با اشاره به توجه ویژه دولت به امر مدرسه سازی در استان، اولویت‌های ساخت مدارس را مناطقی با تراکم بالای دانش‌آموز، شهرک‌های جدید الاحداث و مناطق فاقد مدرسه عنوان کرد.

وی از احداث یک مدرسه بزرگ ۳۶ کلاسه توسط خیری در منطقه اندیشه تبریز خبر داد و افزود: در منطقه مرزداران با انبوه دانش‌آموز مواجه هستیم، اما با کمبود شدید مدرسه روبرو هستیم.

همکاری دستگاه‌ها و تسریع در پروژه‌های بازآفرینی شهری تبریز

روح الله رشیدی، عضو شورای شهر در ابتدای این جلسه، ضمن آرزوی پیروزی برای رزمندگان اسلام، بر لزوم بررسی تعاملات بین دستگاه‌های اجرایی در خصوص پروژه‌ها و اقدامات شهری تأکید کرد و ادامه داد: روند تکمیل پروژه ۴۵ متری آل هاشم به دلیل وجود نواقص در نقاط حساس پروژه با کندی مواجه شده است.

وی خواستار بررسی و رفع این نواقص برای تسریع در اجرای پروژه شد و با اشاره به اینکه این زیرگذر شهید علی‌نژاد با درخواست مردم منطقه و مجوز شورا به سرعت آغاز شده و تکمیل شد، گفت: اصلی‌ترین مشکل پروژه ۴۵ متری شهید آل هاشم به مسئله بازآفرینی بافت اطراف آن مربوط می‌شود.

رشیدی با اشاره به اینکه اراضی موجود در این بافت، ملی بوده و برای مردم نیست، خطر گودبرداری اطراف خانه‌های موجود در این بافت ناکارآمد را فاجعه‌بار خواند.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه پروژه‌ی شهرک جوانان یک پروژه‌ی ریشه‌ای است، افزود: شهرداری در این پروژه با هدف جابجایی بافت پرخطر و ایجاد نواحی مسکونی امن، اقدامات خود را انجام می‌دهد. با این حال، طرح ترافیکی این ناحیه هنوز روشن نشده و دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز قادر به انجام وظایف خود نشده‌اند.

رشیدی از دولت خواست تا به مسائل این دو پروژه به صورت ویژه رسیدگی کند و دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز نگاه ویژه‌ای به این پروژه‌ها داشته باشند.

وی این پروژه‌ها را مهم‌ترین و بزرگ‌ترین اقدامات پس از انقلاب در خصوص جابجایی بافت پرخطر دانست و بر لزوم استفاده مردم از مساکن ساخته شده تأکید کرد.

علی راستی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز هم ضمن تبریک و تسلیت شهادت سرداران و سپاهیان، بر لزوم پاسخگویی مسئولان به مردم تاکید کرد.

وی با انتقاد از عدم اقدام برخی مدیران کل در خصوص پروژه‌های شهری، خواستار تسریع در صدور پروانه پروژه شهید آل هاشم توسط شهرداری شد.

راستی با اشاره به اهمیت تداوم فعالیت‌های روتین و عدم ایجاد اختلال در پروژه‌ها، این امر را بزرگترین ناامیدی برای دشمنان دانست و خواستار همکاری استانداری در پیشبرد هرچه بهتر پروژه‌های شهرداری شد.

در ادامه، سیف‌الله مطلّبی، سرپرست دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی نیز، ضمن تسلیت شهادت شهدای حمله رژیم صهیونیستی، بر ادامه راه این شهدا تاکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت خدمت به مردم، آمادگی دفتر امور شهری و روستایی استانداری را برای همکاری با تمامی دستگاه‌های دولتی اعلام کرد و از اختصاص فضایی در این دفتر برای استقرار نمایندگان شوراهای شهر و روستا خبر داد.

مطلبی همچنین با اشاره به اهمیت رسیدگی به مشکلات مردم در شرایط حساس کنونی، بر اولویت قرار دادن خدمات‌رسانی به مردم تاکید کرد و خواستار حضور مدیران در جلسات مربوطه به جای اعزام نمایندگان خود شد.

وی شهرک جوانان را پروژه‌ای بی‌نظیر توصیف کرد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.