کد خبر : 1196
تاریخ انتشار : چهارشنبه 18 تیر 1393

اسکولاري: من مسئول اين‌ شکست فاجعه‌آميزم

اسکولاري: من مسئول اين‌ شکست فاجعه‌آميزم

سرمربي تيم ملي برزيل مسئوليت شکست سنگين 7 بر يک سلسائو برابر آلمان در مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2014 را بر عهده گرفت.

لوئيز فليپه اسکولاري پس از شکست تحقير‌آميز برزيل برابر آلمان که سنگين‌ترين شکست تاريخ سلسائو در تمامي ادوار جام جهاني بود، گفت او مقصر اصلي رقم خوردن اين ناکامي بزرگ براي ميزبان رقابت‌هاست.
اسکولاري اظهار داشت: به خاطر نتيجه‌اي که براي اين بازي رقم خورد از مردم مي‌خواهيم که ما را ببخشند. از هواداران به خاطر حمايت‌شان با وجود اين شکست تشکر مي‌کنم. آنها در اواسط بازي که ما از آلمان عقب بوديم نيز ما را حمايت کردند.
اسکولاري افزود: من مسئول رقم خوردن اين نتيجه فاجعه‌‌‌آميز هستم. من بودم که تاکتيک‌ها و بازيکنان را انتخاب کردم. من مسئول همه چيز هستم.
سرمربي سلسائو تصريح کرد: اتفاقي که امروز رخ داد ربط زيادي به اينکه ما چگونه بازي کرديم نداشت. ما کنترل بازي را از دست داديم، چيزي که طبيعي نيست اما از اين اتفاقات رخ مي‌دهد.

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.