در زمان بنزین زدن باید به چه نکاتی توجه شود؟
مواردی هست که حتما در نوع کفیت بنزین دریافتی تان تاثیر دارد. برای مثال صبح زود که حرارت زمین هنوز در پایینترین حد قرار دارد بنزین بزنید. به خاطر داشته باشید که در تمام
مواردی هست که حتما در نوع کفیت بنزین دریافتی تان تاثیر دارد. برای مثال صبح زود که حرارت زمین هنوز در پایینترین حد قرار دارد بنزین بزنید. به خاطر داشته باشید که در تمام پمپبنزینها مخزن سوخت در زیر زمین قرار دارد. هرچه زمین سردتر باشد، بنزین غلیظتر و متراکمتر است.
به گزارش شهر، آیا به عنوان راننده یا مالک وسیله نقلیه میدانید چطور بنزین بزنید که هم سبب صرفهجویی شود هم استفادهٔ بیشتر و بهتری از بنزینی کنید که خریدهاید؟ حتی اگر میدانید هم پیشنهاد میکنیم آنچه را در پی آمده بخوانید شاید نکتهای بیابید که برایتان مفید باشد. ۱. صبحها بنزین بزنید
فقط صبح زود که حرارت زمین هنوز در پایینترین حد قرار دارد بنزین بزنید. به خاطر داشته باشید که در تمام پمپبنزینها مخزن سوخت در زیر زمین قرار دارد. هرچه زمین سردتر باشد، بنزین غلیظتر و متراکمتر است. وقتی هوا گرم میشود، بنزین منبسط میگردد.بنابراین، خرید بنزین در بعد از ظهر و حتی شب که هنوز هوا کاملاً سرد نشده و بر بنزین اثر نگذاشته، سبب میشود که یک لیتر شما واقعا یک لیتر نباشد. در صنعت نفت، گرانش معین و حرارت بنزین، گازوئیل و سوخت هواپیما، اتانول و سایر محصولات نفتی نقشی مهم ایفا میکند.
۲. اهرم نازل را تا آخر فشار ندهید
وقتی مشغول بنزین زدن هستید، اهرم نازل را تا انتها فشار ندهید. اهرم نازل دارای سه درجه است: کند، متوسط و تند. در حالت کند میزان تبخیر را که در اثر پمپ شدن بنزین حاصل میشود به کمترین مقدار خود میرسد.تمامی شلنگها دارای محل بازگشت بخار هستند. اگر سریع بنزین بزنید، بخار ایجاد شده در اثر سرعت بالای ورود سوخت، مکیده شده وارد مخزن زیرزمینی میشود، در واقع به آن میزان که دستگاه نشان میدهد بنزین نزدهاید.
۳. با باک نیمه خالی بنزین بزنید
یکی از مهمترین نکات برای بنزین زدن این است که وقتی باک اتومبیل نصف است بنزین بزنید. دلیل آن این است که هرچه بنزین بیشتری داخل باک باشد، هوای کمتری فضای خالی آن را اشغال میکند.
۴. هنگام تخلیه تانکر سوخت، بنزین نزنید
نکته دیگری که باید یادآوری شود این است که در مواقع تخلیه بنزین توسط تانکر حمل سوخت به مخزن پمپ بنزین، سوختگیری نکنید.به احتمال زیاد بنزینی که تخلیه میشود سبب میگردد که بنزین داخل مخزن به هم بخورد و ناخاصلیهایی معمولاً تهنشین میشود، بالا آمده و قسمتی از آن نصیب اتومبیل شما شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰