کد خبر : 42231
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 تیر 1405

عرضه‌ کننده دخانیات غیرمجاز و قرص روان‌گردان را دستگیر شد

عرضه‌ کننده دخانیات غیرمجاز و قرص روان‌گردان را دستگیر شد

بر اساس گزارش فرمانده انتظامی میانه، پلیس این شهر عرضه‌کننده دخانیات غیرمجاز و قرص روان‌گردان را دستگیر کرد.

به گزارش آی نیوز ، سرهنگ حسن رفیعی فرمانده انتظامی میانه از دستگیری یک عرضه‌کننده دخانیات غیرمجاز و قرص‌های روان‌گردان و کشف بیش از هشت هزار نخ سیگار خارجی، ۲۱۵ بسته تنباکوی غیرمجاز و ۹۰۰ حبه قرص روان‌گردان خبر داد.

سرهنگ حسن رفیعی صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر عرضه و نگهداری کالای دخانی غیرمجاز و قرص‌های روان‌گردان در یک واحد صنفی، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و اخذ مجوز قضایی، در بازرسی از محل موفق به کشف هشت هزار و ۲۸۰ نخ سیگار خارجی، ۲۱۵ بسته تنباکوی غیرمجاز و ۹۰۰ حبه قرص روان‌گردان شدند.
Advertise

فرمانده انتظامی میانه با اشاره به دستگیری یک متهم در این رابطه گفت: پس از تشکیل پرونده، متهم برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

رفیعی با تأکید بر تداوم برخورد قاطع پلیس با عرضه‌کنندگان مواد مخدر، روان‌گردان‌ها و کالاهای دخانی غیرمجاز، از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس گزارش کنند.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.