احياي ماشين سازي خواست مردم و موجب احياي ورزش آذربايجان شرقي مي شود

آي نيوز – سخنگوي شوراي شهر با اعلام اينكه احياي ماشين سازي موجب احياي ورزش آذربايجان شرقي مي شود گفت: توجه به ماشين سازي خواست شهروندان تبريزي است.
“سعيد حاجي زاده” با اشاره به اينكه حمايت از تيم ماشين سازي تبريز استفاده بجا از پتانسيل هواداري اين تيم باسابقه است گفت: احياي ماشين سازي تبريز موجب احياي ورزش آذرايجان شرقي مي شود.
وي با اشاره به موافقت فدراسيون فوتبال باتغيير نام شهرداري به ماشين سازي گفت: شوراي سازمان ورزش شهرداري راي به حمايت شهرداري از اين تيم در دسته دو داده است ولي ما به صورت كتبي درخواست بازنگري در تصميم شوراي سازمان ورزش شهرداري را نموده ايم.
حاجي زاده با اشاره به پتانسيل خوب هواداري تيم ماشين سازي تبريز گفت: با تغيير نام مي توانيم از ظرفيت هواداري ماشين سازي به نفع امتياز ليگ يكي شهرداري است.
سخنگوی شورای شهر تبریز با اشاره به اينكه حمایت از ماشین سازی، استفاده از پتانسیل هواداری این تیم است: ايجاد نشاط اجتماعي مورد تاكيد و تاييد مسئولان ارشد نظام است زيرا نشاط اجتماعي اميد به آينده و روحيه همبستگي و رشد را بوجود مي آورد و فكر مي كنم بهترين روش براي تحقق اهداف كلان نظام در بخش ورزش تبريز احياي مجدد قطب ديگر فوتبال تبريز و شمالغرب كشور است.
وي با طرح اين موضوع كه هدف شهرداري از سرمايه گذاري در ورزش قهرماني ايجاد نشاط اجتماعي است، گفت: حال سوال اين است: ايجاد نشاط اجتماعي براي 1000 نفر بهتر است يا اينكه نشاط اجتماعي را براي 20هزار و 30 هزار نفر ايجاد كنيم؟
وي ادامه داد: ما با يك تغيير نام نشاط اجتماعي را تعميم مي دهيم به كل هواداران ماشين سازيكه تعدادشان كم از طرفداران تراكتورسازي نيست، و به تبع آن نشاط اجتماعي به مردم تبريز و استان تعميم مي دهيم.
عضو شوراي شهر تبريز تصريح كرد: با همان سرمايه گذاري كه روي شهرداري تبري انجام مي داديم، تنها يك تغيير نام اين كار صورت مي گيرد.
وي با اعلام اينكه نبايد به اين قضيه به صورت سطحي نگريست گفت: در حقيقت با اين كار اتفاق خاصي نمي افتد ما با پول مردم براي ايجاد نشاط اجتماعي همين مردم سرمايه گذاري مي كنيم
وي با اعلام اينكه خواست مردم تبريز اين است كه ماشين سازي احيا شود و ما بايد خواست مردم را اجابت كنيم گفت: ما كه نمي توانيم ديكتاتوري نموده و بگوييم مردم هر چه مي خواهند بگويند الان خواست مردم خارج شدن ماشين سازي از اين وضعيت و احياي اين تيم ريشه دار است.
حاجی زاده تیم فوتبال شهرداری را کم تماشاگر خواند و گفت: ماشین سازی هواداران بسیار زیادی دارد و بهره گیری از این پتانسیل اصلی ترین هدف تغییر نام شهرداری به ماشین سازی است؛ چرا که با این کار تلاش و هزینه شهرداری بیشتر نمود پیدا می کند و هواداران این تیم نیز خوشحال می شوند.
این عضو شورای شهر تبریز خاطرنشان کرد: این اطمینان را به پیشکسوتان و هواداران ماشین سازی می دهم که تمام سعی ام را برای احیای ماشین سازی خواهم کرد
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0