کد خبر : 1382
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 مرداد 1393

آذربايجان و تبريز خواستگاه مطبوعات كشور است/ شهرداري خانه باقرخان را تملك كند

آذربايجان و تبريز خواستگاه مطبوعات كشور است/ شهرداري خانه باقرخان را تملك كند

 

 

 

 

عضو شوراي اسلامي كلانشهر تبريز اظهار  داشت: آذربايجان و تبريز خواستگاه اصلي مطبوعات كشورمان ايران است و اين امر واقعيتي انكارناپذير است.

به گزارش شهريار، دكتر حبيب شيري آذر در جلسه علني شوراي اسلامي شهر تبريز باتبريك روز خبرنگار به تمامي خبرنگاران اظهار داشت: كشورمان ايران در حوزه مطبوعات مديون اصحاب قلم و اهالي مطبوعات آذربايجان بخصوص كهنشهر تبريز است.
شيري آذر با اشاره به اينكه خوشبختانه فضاي فعلي براي مطبوعات نسبت به چند سال گذشته تغيير مثبتي داشته است گفت: در طول يك سال اخير فشار ها از دوش عزيزان مطبوعاتي برداشته شده است هر چند با ايده آل ها فاصله داريم..
اين عضور شوراي اسلامي شهر تبريز با اشاره به اينكه بعضا در صحن علني شورا هم رفتاري كه در شان خبرنگاران است اتفاق نمي افتد اظهار داشت: در خواست دارم به جايگاه و اهميت ويژه اصحاب قلم و خبرنگاران توجه داشته باشيم.
عضو شوراي اسلامي شهر تبريز تاكيد كرد: اگر در كشور ما آزادي، آبادي و مردم سالاري ديني و قانون نهادينه شده است مطمئنا نقش اصحاب قلم و رسانه در اين خصوص تاثير گذار و بي بديل است.
وي افزود: هرچند اخبار شورا در رسانه ها گروهي استان انتشار مي يابد اما از اعضاي شورا مي خواهم تدبيري بيانديشندتا استقبال كم اصحاب رسانه از جلسات شورا جاي خود را به حضور فعال خبرنگاران در جلسات علني بدهد.
عضو شوراي اسلامي شهر تبريز در پايان با اشاره به اينكه وضعيت خانه باقر خان در شان اين سالار ملي مشروطه نيست اظهار داشت: از شهردار محترم تبريز درخواست مي كنم تا نسبت به تملك و بازسازي خانه باقر خان كه نماد مقاومت قهرمانانه مردم تبريز است اقدام كند و همچنين خودروي شخصي استاد شهريار را نيز خريداري و به موزه شهر تحويل نمايد.

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.