کد خبر : 1828
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 آذر 1393

در 8 ماه امسال 524 نفر در آذربایجان‌شرقی بر اثر تصادف کشته شدند

در 8 ماه امسال 524 نفر در آذربایجان‌شرقی بر اثر تصادف کشته شدند

 مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌شرقی از کشته شدن 524 نفر در اثر حوادث رانندگی در استان در 8 ماه امسال خبر داد.

بهرام صمدی‌راد با بیان اینکه تا پایان آبان‌ماه 524 مورد فوتی ارجاعی در اداره‌کل پزشکی قانونی آذربایجان‌شرقی به ثبت رسیده است، اظهار کرد: مقایسه متوفیان امسال با مدت مشابه سال قبل حکایت از کاهش 15 درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی دارد.
وی اضافه کرد: از مجموع تلفات حوادث رانندگی، 417 نفر مرد و 107 نفر زن بودند.
صمدی‌راد در تشریح موقعیت حوادث رانندگی که منجر به فوت هموطنان شده است، تصریح کرد: بیشترین تلفات حوادث رانندگی با 342 مورد در جاده‌های برون‌شهری اتفاق افتاده و بعد از جاده‌های برون‌شهری، مسیرهای درون‌شهری با 119 مورد، جاده‌های روستایی با 47 مورد و 16 مورد نیز نامعلوم و یا در جاده‌های خارج از استان به وقوع پیوسته است.
این مسئول آمار فوتی‌ها در یکماه پایانی یعنی آبان‌ماه را نیز 51 مورد اعلام کرد و ادامه داد: این آمار در مقایسه با آبان‌ماه سال گذشته تغییر نکرده است.
وی خاطرنشانشان کرد: تعداد کل تلفات ناشی از تصادفات رانندگی طی سال 92 در استان 798 نفر بود که از این تعداد 152 نفر زن و 646 نفر مرد بودند.

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.