معاون امور شهرداري ها آخرين وضعيت تدوين سند آسيب شناسي كلانشهرها را تشريح كرد
معاون امور شهرداريهاي سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور درخصوص آخرين وضعيت تدوين سند آسيب شناسي كلانشهرها با اشاره به ارائه اين سند در شش محور اساسي گفت: حدود سه هفته پيش مصوباتي درخصوص موضوع آتش نشاني به تاييد دولت رسيد و هيئت دولت نيز آن را ابلاغ كرد.
به گزارش آی نیوز به نقل از سازمان دهیاری ها و شهرداری ها، علي نوذرپور در گفتوگو با خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: مصوبات مربوط به آتش نشانيها تكاليفي براي وزارت كشور، سازمانهاي آتش نشاني، شهرداريها و ساير دستگاههاي اجرايي كشور مقرر كرده است، به عنوان مثال اگر آتش نشانيها در هنگام بازديد به موضوعي برخورد كنند كه امكان به مخاطره افتادن جان شهروندان به همراه داشته باشد و گزارش آن را تنظيم كنند، سازمانهاي اجرايي بايد برابر اين گزارش عمل كنند و آن را ملاك قرار دهند.
وي افزود: اين يكي از مصوبات سند آسيب شناسي كلان شهرها است كه در حوزه آتش نشاني به تصويب هيئت وزيران رسيده است. تاكنون اين طور نبوده كه اگر سازمان آتش نشاني گزارشي ارائه ميكرده دستگاههاي اجرايي خود را مكلف بدانند به آن اعتنا كنند .
وي تدوين سند آسيب شناسي كلانشهرها را از جمله ماموريتهاي كميسيون جديد خاص كلان شهرها كه به عنوان كميسيون هشتم دولت تشكيل شده عنوان كرد و افزود: اين كميسيون در دولت تدبير و اميد تشكيل شد و يكي از وظايفي كه براي خود در نظر گرفته تدوين سند آسيب شناسي كلان شهرها و ارائه راه حلها و ايجاد هماهنگي بين شهرداري ها و دستگاههاي اجرايي دولتي است .
وي ادامه داد: براي اين سند شش محور اساسي تعريف شده است كه به تدريج سند اين محورها توسط وزارت كشور تهيه و به كميسيون ارائه ميشود .
نوذرپور خدمات شهري را اولين محور اين سند معرفي كرد و افزود: اين محور خود در چهار بخش فضاي سبز، آتش نشاني، پسماند و ميادين ميوه و تره بار تدوين مي شود.
وي در ادامه گفت : برابر اين سند وزارت كشور مكلف شده است لايحه قانون مديريت يكپارچه ايمني شهر و روستا را ظرف مدت چهار ماه تهيه و براي تاييد دولت و تصويب مجلس شوراي اسلامي ارائه بدهد .
نوذرپور درخصوص بخش فضاي سبز نيز گفت: اين بخش ضمن اينكه در كميسيون اصلي تصويب شده در كميته تخصصي و فرعي نيز تصويب شده است و براي تصويب نهايي به هيئت دولت ارسال شده است؛ پسماند نيز در همين مرحله است و بخش ميوه و تره بار نيز در كميسيون تخصصي تصويب شده و منتظر گذراندن مراحل ديگر است .
وي ادامه داد: محور دوم از محورهاي شش گانه اين سند موضوع حمل و نقل و ترافيك است كه در بخشهاي مختلفي مانند تصادفات و ايمني، حمل و نقل و آلودگي هوا، تقاضاي سفر و مديريت يكپارچه حمل و نقل در سطح كلان و محلي است. اين بخش ها نيز در كميته تخصصي تصويب شده و درحال بررسي در كميسيونهاي فرعي هستند .
معاون امور شهرداريهاي سازمان شهرداري ها و دهياريهاي كشور مسائل فرهنگي اجتماعي كلان شهرها را سومين محور سند آسيب شناسي كلان شهرها معرفي كرد و افزود: اين سند وزارت كشور تهيه كرده و به دولت ارسال كرده اما هنوز وارد بررسي كارشناسي در دولت نشده است .
وي دو محور ديگر از جمله منابع درآمدي و بودجهاي كلانشهرها و ساختاري و مديريتي را از محورهاي بررسي نشده سند خواند و افزود: كمسيون تخصصي هنوز وارد بررسي اين محورها نشده است .
نوذرپور شهرسازي را آخرين محور سند آسيب شناسي كلانشهرها معرفي كرد و ادامه داد: مسئول تهيه محور شهرسازي وزارت راه و شهرسازي است كه بايد آن را به كميسيون تخصصي ارائه دهد. در حقيقت مأموريت تهيه اين سند در پنج محور نخست به وزارت كشور سپرده شده بود كه آماده شده و ماموريت محور ششم يعني آسيب شناسي شهرسازي به وزارت راه و شهرسازي محول شده بود كه تاكنون محقق نشده است .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0