کد خبر : 3109
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 تیر 1394

اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در 1100 هکتار بافت فرسوده

اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در 1100 هکتار بافت فرسوده

 شهردار منطقه چهار تبریز گفت: این منطقه جزو مناطقی است که بیشترین حجم حوزه استحفاظی آن بافت فرسوده شهری را شامل می شود که مساحتی بالغ بر 1100 هکتار است.

به گزارش آی نیوز به نقل از شهرداری منطقه چهار، قادر امامی در جلسه برنامه ریزی این منطقه افزود: بی شک به منظور توسعه این مناطق و تغییر در بافت این حوزه توجه به امر مسیرگشایی ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است که در این راستا شهرداری منطقه در سال گذشته نسبت به گشایش چندین مسیر از جمله خیابان شهیدان بلندی و سردار ملی اقدام نمود و در حال حاضر نیز چندین پروژه مسیرگشایی را در دست اقدام دارد.
امامی در بخش دیگری از سخنان خود به بودجه سال گذشته این منطقه اشاره نمود و افزود: بودجه شهرداری منطقه 4 در سال گذشته، 120 میلیارد تومان بود که خوشبختانه موفق به تحقق 100 درصدی آن شدیم .

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.