رونمایی از ۱۲۵ دستگاه اتوبوس درونشهری شهرداری تبریز

طی مراسمی با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور ۱۲۵ دستگاه اتوبوس درونشهری رونمایی و به ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز اضافه شد.
آی نیوز– با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور، بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی، یعقوب هوشیار شهردار تبریز، نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای اسلامی شهر از ۱۲۵ دستگاه اتوبوس جدید خریداری شده توسط شهرداری تبریز رونمایی شد.
شهردار تبریز در آیین رونمایی از اتوبوسهای جدید گفت: در راستای توسعه حمل و نقل عمومی، کاهش ترافیک و کاهش آلودگی هوا و ترغیب مردم به استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی و با توجه ویژه مدیران استانی و کشوری و حمایت اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، در ۴ سال گذشته قرارداد خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس جدید منعقد شده که تاکنون ۲۹۰ دستگاه از این اتوبوس ها تحویل و به ناوگان حمل و نقل عمومی درونشهری تبریز اضافه شده است.
وی افزود: ۲۵ دستگاه از اتوبوس های جدید، اتوبوس برقی است که در راستای کاهش آلودگی هوا خریداری شدهاند.
هوشیار با اشاره به خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس جدید در دوره فعلی مدیریت شهری با ارزش بهروز ۱۲ هزار میلیارد تومان گفت: تلاش داریم در کمترین زمان ممکن نسبت به پیگیری و تحویل اتوبوس های باقیمانده اقدام کنیم.
وی ادامه داد: پیش از آغاز دوره فعلی و در طول ۱۰ سال گذشته ۵۰ دستگاه اتوبوس خریداری شده بود که در این دوره شاهد خرید ۱۰ برابری اتوبوس های درونشهری هستیم.
وی تأکید کرد: بخش بزرگی از بودجه شهری تبریز در چهار سال گذشته به توسعه حمل و نقل عمومی اختصاص داده شده است که شامل تکمیل خطوط مترو، نوسازی ناوگان تاکسیرانی و خرید و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی است.

برچسب ها :آی نیوز ، شهردار تبریز ، شهرداری تبریز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰