برپایی روزانه ورزش صبحگاهی به صورت همزمان در 7 پارک منطقه

شهردار منطقه 4 از برگزاری ورزش صبحگاهی در 7 پارک منطقه با…
شهردار منطقه 4 از برگزاری ورزش صبحگاهی در 7 پارک منطقه با مشارکت سازمان ورزش شهرداری تبریز خبر داد.
به گزارش آی نیوز به نقل از شهرداری منطقه چهار تبریز، اکبر امجدی با بیان این خبر اظهار داشت: به منظور توسعه ورزش همگانی و با هدف افزایش نشاط اجتماعی و سلامت جسمانی شهروندان، ورزش صبحگاهی با حضور مربیان مجرب، در7 پارک منطقه چهار اجرا می شود.
وی تصریح کرد: ورزش صبحگاهی در شروع فعالیت های روزانه می تواند عـامل مهمی در ایجـاد نشاط و شـادابی و تأمین سـلامت جسم باشد.
شهردار منطقه 4 افزود: ورزش صبحگاهی، علاوه بر تاثیرات بسزای جسمانی، در شادابی و نشاط و افزایش روحیه نیز نقش پررنگی دارد.
اکبر امجدی خاطر نشان کرد: شهروندان گرامی می توانند همه روزه از ساعت 7:30 الی 8:30 در پارک های امیرکبیر، کوچه باغ،شهدای گمنام، پامچال، الغدیر و در پارک های بانوان آنا و بهار زیر نظر مربیان ورزشی در برنامه های ورزش صبحگاهی شرکت کنند.

برچسب ها :شهرداری تبریز ، شهرداری منطقه 4
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0