کد خبر : 42572
تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 تیر 1405

اجرای مرحله سوم بتن‌ریزی عرشه پل شهید حیدری اتوبان ولایت

اجرای مرحله سوم بتن‌ریزی عرشه پل شهید حیدری اتوبان ولایت

مرحله سوم عملیات بتن‌ریزی عرشه پل شهید حیدری در اتوبان ولایت به صورت یکپارچه و به حجم ۸۰۰ مترمکعب در حال اجراست.

آی نیوز– حسین غفاری، با اعلام خبر پیشرفت قابل توجه در پروژه احداث پل شهید حیدری، اظهار داشت: عملیات بتن‌ریزی بخش سوم عرشه این پل با موفقیت به اتمام رسید. وی حجم بتن مصرفی در این مرحله را 800 متر مکعب عنوان کرد و افزود: این عملیات یکی از مراحل کلیدی و حساس در تکمیل سازه پل شهید حیدری است.
غفاری با بیان اینکه اجرای دقیق و اصولی بتن‌ریزی برای استحکام و دوام پل از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: تیم اجرایی پروژه با رعایت تمامی استانداردهای فنی و ایمنی، این مرحله را با دقت فراوان به سرانجام رسانده است. وی افزود: انتخاب بتن با مقاومت مناسب و همچنین شرایط آب و هوایی مساعد، در کیفیت نهایی این بخش از پروژه تأثیرگذار بوده است.
مدیر پروژه اتوبان ولایت، با اشاره به اهمیت پل شهید حیدری در اتصال بخش‌های مختلف اتوبان و تسهیل ترافیک منطقه، تصریح کرد: تکمیل این پل نقش بسزایی در روان‌سازی جریان ترافیک و کاهش زمان سفر برای شهروندان خواهد داشت. غفاری ابراز امیدواری کرد که با تلاش شبانه‌روزی تیم اجرایی، سایر مراحل باقی‌مانده پروژه نیز با سرعت و کیفیت مطلوب پیش رفته و شاهد افتتاح هرچه سریع‌تر این پل مهم باشیم.
وی افزود: هدف شهرداری منطقه ۵ از اجرای این پروژه، ایجاد پیوستگی در شبکه‌های حمل‌ونقل شهری، کاهش زمان سفرهای درون‌شهری، افزایش ایمنی عبور و مرور و بهبود کیفیت تردد شهروندان است. در کناراین اهداف فنی، تلاش می‌شود تا اصول زیباسازی و منظر شهری نیز در طراحی نهایی پل رعایت شود.
مدیر پروژه اتوبان ولایت تأکید کرد: که نظارت مستمر بر روند اجرای چنین طرح‌هایی در اولویت برنامه‌های شهرداری منطقه ۵ قرار دارد و مجموعه مدیریت شهری مصمم است پروژه‌های عمرانی را با رعایت استانداردهای فنی و در زمان‌بندی مشخص به بهره‌برداری برساند.
پل شهید حیدری که یکی از مهم‌ترین طرح‌های عمرانی اتوبان ولایت محسوب می‌شود، دارای طولی در حدود ۲۳۰ متر، ۹ دهانه و ۱۰ پایه و کوله است و یکی از پروژه‌های کلیدی اتصال‌دهنده محورهای اصلی اتوبان ولایت است که نقش مؤثری در کاهش حجم ترافیک ورودی به مناطق مرکزی تبریز ایفا خواهد کرد.
اتوبان ولایت با سه باند رفت و سه باند برگشت و با پنج تقاطع همسطح و غیر همسطح از بزرگترین پروژه های شهری تبریز به شمار می رود و برای انتقال بار ترافیک شهرک های واقع در مسیر از جمله شهرک های باغمیشه، نصر، مصلی، طلاییه، کرکج و اکباتان استفاده خواهد شد.
اتوبان ولایت از بلوار استاندارد در کوی ولیعصر آغاز می‌شود و به تقاطع جاده اهر منتهی خواهد شد و فاز اول آن از بلوار استاندار شروع و به شهرک نصر منتهی می شود و تقاطع با اتوبان پاسداران در سال ۱۳۹۸ و تقاطع غیر همسطح دو کمال اسفند سال ۱۴۰۱ مورد بهره برداری قرار گرفته است.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.