کد خبر : 1088
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 تیر 1393 - 8:36

حق سئوال از مسئولان و بررسی عملکرد مدیران را در مردم زنده کنیم

حق سئوال از مسئولان و بررسی عملکرد مدیران را در مردم زنده کنیم

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: باید فضایی ایجاد کنیم که مردم و بخش خصوصی بتوانند بدون واهمه حرف‌های خود را بزنند و باید حق سئوال از مسئولان و بررسی عملکرد مدیران را در مردم زنده کنیم.

 اسماعیل جبارزاده در جمع مدیران صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، ضمن تشکر از مدیرکل و مدیران و کارکنان این مرکز به خاطر برگزاری آبرومند و باکیفیت جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها، اظهار کرد: این جشنواره یک اتفاق فرهنگی خوب برای تحقق دغدغه‌های مقام معظم رهبری در عرصه فرهنگ بود.

وی برگزاری این جشنواره را دستاورد بزرگی برای استان دانست و افزود: امیدواریم به تبع این اتفاق مبارک، هر ماه شاهد یک اتفاق فرهنگی در استان باشیم تا به این وسیله فضای روحی و روانی جامعه تغییر یافته و مردم ما احساس کنند که استان آنها متفاوت از سایر استان‌هاست.

جبارزاده تصریح کرد: ظرفیت‌های استان آذربایجان شرقی ظرفیت‌های بسیار بالایی است و باید با رعایت تمام چارچوب‌ها، این استان را در زمینه‌های فرهنگی و هنری مطرح کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی موفقیت صدا و سیمای مرکز این استان در کسب رتبه دوم جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی را قابل تحسین خواند و گفت: روزی که تبریز برای میزبانی این جشنواره مطرح شد بسیار خوشحال شدم، چرا که این جشنواره می‌توانست فرصتی باشد برای نمایش قابلیت‌ها و ظرفیت‌های منطقه و خوشبختانه با همت مردم، مسئولان استان و دست‌اندرکاران اجرایی، محتوای این جشنواره بیش از حد انتظار بود.

وی با بیان این که آذربایجان‌شرقی در طول تاریخ در عرصه‌های مختلف فرهنگی حرف‌هایی برای گفتن داشت، افزود: با کسب این موفقیت در جشنواره تولیدات صدا و سیما، از این به بعد باید بگوییم که آذربایجان شرقی در تولید برنامه‌های رادیو و تلویزیونی هم حرفی برای گفتن دارد.

جبارزاده همچنین از ارزیابی‌ها و داوری‌های منصفانه و خوب آثار رسیده به جشنواره تقدیر و ابراز امیدواری کرد این جشنواره الگو و معیاری برای جشنواره‌های بعدی باشد.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش بعدی سخنان خود با تشریح وضعیت موجود استان در حوزه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: تمام تلاش بنده از ابتدای مسئولیت استانداری این بود که شرایط و وضعیت موجود استان را شناخته و آگاهانه قدم برداریم و بدون اطلاعات قبلی کاری نکنیم که در این صورت محکوم به شکست خواهیم بود.

وضعیت آذربایجان شرقی در بخش‌های مختلف خوب نیست

جبارزاده با بیان این که آذربایجان شرقی ظرفیت‌های بالایی دارد و مردم این استان نسبت به توسعه سرزمین خود علاقمندند، افزود: با این حال وضعیت استان در بخش‌های مختلف خوب نیست و در حوزه صنعت، تجارت، اشتغال و سرمایه‌گذاری شرایط مناسبی ندارد.

روش جدید برای اداره استان آذربایجان شرقی نیاز است

وی ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی را از دیگر مشکلات استان ذکر کرد و افزود: این مشکلات نشان می‌دهد که روش‌های گذشته در اداره استان جوابگو نبوده و حتما باید در روش و نگرش خود تغییر ایجاد کنیم.

جبارزاده خاطرنشان کرد: بنا داریم با نگاه علمی و بدون توجه به منابع دولتی، استان را اداره کنیم و از این جهت به کمک فکری و عملی تمام اقشار به ویژه صدا و سیما نیاز داریم.

استاندار آذربایجان شرقی فراهم کردن فضای مناسب برای توسعه و پیشرفت استان را نیازمند باور و اعتماد عمومی دانست و گفت: اگر مردم در کنار مسئولان نباشند نمی‌توانیم هیچ کاری انجام دهیم.

وی با تاکید بر این که صدا و سیما باید در اعاده اعتماد مردم تلاش کند، افزود: برای حل مشکلات کنونی استان باید در روش‌های گذشته تجدید نظر کنیم که می‌کنیم، اما لازمه آن این است که باور عمومی جامعه و اعتماد مردم را بازگردانیم.

جبارزاده تصریح کرد: باید مردم را به این باور برسانیم که حضور آنها در صحنه لازم است و اگر مردم کمک نکنند در هیچ زمینه‌ای امکان موفقیت نداریم.

فضای فرهنگی آذربایجان‌شرقی نیاز به تلطیف دارد

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر این که فضای فرهنگی استان باید تلطیف شود، گفت: یکی از رسالت‌های صدا و سیمای استان، معرفی هنرمندان به بهانه‌های مختلف است، چرا که هنرمندان ابزار دیگری در اختیار ندارند.

وی با بیان این که در سیستم اداری استان مشکل داریم و صدا و سیما باید در اصلاح این وضعیت به ما کمک کند، افزود: امروز چشم و گوش من عبارت است از دوربین‌های صدا و سیما، بنابراین انتظار دارم که بدون هیچ سانسوری مشکلات را منعکس کنید و به ما بگویید که مردم چه می‌خواهند و چه انتظاری دارند.

جبارزاده با بیان این که مردم به صدا و سیما اعتماد دارند، گفت: صدا و سیما بهترین رابط بین مردم و مدیریت استان است و باید از این ارتباط برای اصلاح امور اداری استان استفاده کند.

وی احیای روحیه حق‌طلبی در مردم را از دیگر انتظارات خود از صدا و سیما ذکر کرد و گفت: باید فضایی ایجاد کنیم که مردم و بخش خصوصی بتوانند بدون واهمه حرف‌های خود را بزنند و باید حق سؤال از مسئولان و بررسی عملکرد مدیران را در مردم زنده کنیم.

جبارزاده با بیان این که صدا و سیما باید در هر زمینه‌ای که موجب اعتلای نظام اسلامی می‌شود حضور فعال داشته باشد، افزود: باید به احترام خون شهدا که نظام اسلامی بر روی آن بنا شده، مقابل رویه‌های غلط بایستیم، هر چند خود را در این راه فدا کنیم.

در ابتدای این مراسم مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با ارایه گزارشی از روند اجرایی هجدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها در تبریز از حمایت‌های بی‌دریغ مسئولان استان به‌خصوص استاندار آذربایجان شرقی در برگزاری هر چه بهتر این جشنواره تقدیر و تشکر کرد.

علی نواداد گفت: خوشبختانه طبق نظر معاونت امور استان‌های سازمان، این جشنواره بی‌نقص‌ترین جشنواره‌ای بود که تا به حال در رسانه ملی برگزار شده بود.

وی افزود: صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی توانست برای اولین بار در طول جشنواره تولیدات مراکز، با کسب ۲۰ جایزه و سه تندیس بعد از استان فارس به مقام دوم دست پیدا کند.

استاندار آذربایجان شرقی در این مراسم با اهدای لوح سپاس از برگزیدگان صدا و سیمای مرکز این استان در هجدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها قدردانی کرد.

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.