کد خبر : 15223
تاریخ انتشار : شنبه 24 شهریور 1397 - 13:20

۷ توصیه به پدر مادر های دانش آموزان کلاس اولی

۷ توصیه به پدر مادر های دانش آموزان کلاس اولی

از آن جا که ورود به مدرسه مهم ترین گامی است که کودک در زندگی بر می دارد، پس برای قدم گذاشتن در این راه باید اطمینان کافی به او داده شود. راه های زیادی وجود دارد تا شما یک شروع

از آن جا که ورود به مدرسه مهم ترین گامی است که کودک در زندگی بر می دارد، پس برای قدم گذاشتن در این راه باید اطمینان کافی به او داده شود. راه های زیادی وجود دارد تا شما یک شروع موفق و یک خداحافظی بی دردسر را برای او ایجاد کنید.

به گزارش آی نیوز،  فرزندی هفت ساله دارید که تا چند روز دیگر برای اولین بار مدرسه رفتن را تجربه می کند؟ برای این روز بزرگ چه برنامه هایی را پیش بینی کرده اید؟ از آن جا که ورود به مدرسه مهم ترین گامی است که کودک در زندگی بر می دارد، پس برای قدم گذاشتن در این راه باید اطمینان کافی به او داده شود.

راه های زیادی وجود دارد تا شما یک شروع موفق و یک خداحافظی بی دردسر را برای او ایجاد کنید. فقط در این روزهای باقی مانده، زمان را تلف نکنید و توصیه های ما را بخوانید تا آمادگی لازم برای روزهای اول مدرسه در شما و فرزندتان ایجاد شود.

 

۱- هیجانش را برای رفتن به مدرسه بیشتر کنید

کودک شما حتی با وجود گذراندن دوره پیش دبستانی، اکنون وارد دوره آموزشی جدی تری خواهد شد در حالی که او فقط هفت ساله است. او باید با یک مکان جدید، دوستان جدید، فعالیت های جدید و معلم جدید هماهنگ شود. برای کودک رفتن به مدرسه یک گام کلیدی است که مدیریتش برای او چندان آسان نیست. برای کمک به کودک و سپری شدن این روز خاص، به آمادگی های ویژه ای نیازمند هستید.

قبل از آغاز سال تحصیلی، مدرسه را به او نشان بدهید و در صورت امکان چند بار مسیر خانه تا مدرسه را به اتفاق او طی کنید. با این کار به او احساس آرامش و اطمینان خواهید داد. از خاطرات مدرسه خود با شوق و ذوق فراوان تعریف یا با خرید نوشت افزار مورد نیازش، هیجان او را برای رفتن به مدرسه بیشتر کنید.

۲- بزرگ شدن او را یادآوری و تحسین کنید

فرزند شما یک مرحله از زندگی را سپری کرده و دیگر کودک نیست. این جمله را مدام در برابرش تکرار کنید تا به او برای پذیرش شرایط جدید کمک کند. برایش روشن کنید که همه بچه های همسن او به مدرسه می روند. مهم تر از همه این که، به او نگویید در مدرسه قرار است با دوستانش خوش بگذراند، چرا که ممکن است در اولین روز مدرسه از این موضوع ناامید شود.

۳- برنامه یک روز مدرسه را برایش شرح دهید

برنامه یک روز مدرسه را به صورت واضح برایش تشریح کنید؛ فعالیت ها، بازی ها، زنگ تفریح، محل و زمان خوردن چاشت، ساعت برگشت به خانه، چه کسی صبح او را به مدرسه خواهد برد، چه کسی او را به خانه برمی گرداند و … . با این کار پاسخ گوی همه سوالات ذهن مشوش فرزند خود، قبل از رفتن به مدرسه خواهید بود. یادتان باشد که او نیاز به اطلاعات بسیار دقیق و روشن دارد.

۴- ساعت خوابش را تنظیم کنید

از آن جا که کودک بین سنین ۳ تا ۶ سال هنوز احتیاج به ۱۲ساعت خواب دارد، پس خواب به اندازه و زود بیدار شدن او را تنظیم کنید. این تغییر ساعت در ابتدا برای فرزند شما سخت خواهد بود و حتی ممکن است برای نرفتن به مدرسه بهانه گیری کند اما صبور باشید.

۵- جایگاه اش در مدرسه را توضیح دهید

هرچند کودک به تدریج یاد می گیرد که اگر در خانه، او و خواسته هایش در مرکز توجه و اولویت خانواده است اما در مدرسه او جزئی از ۲۵ دانش آموز کلاس، آن هم فقط با یک معلم خواهد بود. با این حال به فرزند خود یادآور شوید که در مدرسه و کلاس، کارهای خواسته شده باید انجام شود، حتی اگر تمایل و علاقه ای به انجام آن ها نداشته باشد. او باید جایگاه خود به عنوان یک دانش آموز در مدرسه را بداند.

image

۶- کارهایی که باید روز اول مدرسه انجام دهید

برای صبح اولین روز مدرسه طوری برنامه ریزی کنید تا از یک صبحانه غیر عجولانه به همراه خانواده لذت ببرد. لباس، کفش، کیف و ظرف چاشتی را تهیه کنید که استفاده از آن ساده و دلپذیر باشد. خداحافظی شیرین و خوبی با او داشته باشید و به او بگویید: «امروز، اولین روز مدرسه توست، به محض این که وارد کلاس شدی من مدرسه را ترک خواهم کرد اما بعد از مدرسه منتظرت خواهم بود.» گفتن این حرف آسان نیست اما لازم است.

به معلمش سلام و خیلی زود محل را ترک کنید تا به دردسر نیفتید. در صورت گریه و بی تابی او نگران نباشید، مربیان و مسئولان مدرسه به خوبی از پس این ماجراهای کوچک و عادی هرساله برمی آیند. مطمئن باشید او خیلی زود همبازی های خود را پیدا و به شرایط جدید عادت خواهد کرد. استثنائاً برای روز اول مدرسه، خودتان شخصا و با روی خوش و کمی زودتر از پایان ساعت مدرسه به دنبال او بروید.

۷- در روزهای اول، این طور رفتار کنید

درباره آن چه در مدرسه انجام داده، زیاد سوال نکنید؛ فرزند کوچک شما اکنون زندگی جدید خود را دارد و شما باید قبول کنید که قرار نیست همه جزئیات را بدانید اما در عوض، به آن چه که در مدرسه آموزش می بیند، علاقه زیادی نشان دهید.

با معلم در تماس باشید و به تکالیفش توجه کنید اما مراقب باشید که سعی نکنید از آموزش معلم و تمرینات او فراتر روید. آن چه اهمیت دارد این است که او در کنار یادگیری درس، زندگی در اجتماع، دوست یابی و مهارت های زندگی را یاد می گیرد؛ در عوض در خانه به آرامش نیاز دارد.

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.