کد خبر : 36110
تاریخ انتشار : شنبه 13 مرداد 1403

پروژه ۲۵۰ میلیارد ریالی سالن ورزشی چند منظوره آذربایجان وارد فاز نهایی شد

پروژه ۲۵۰ میلیارد ریالی سالن ورزشی چند منظوره آذربایجان وارد فاز نهایی شد

شهردار منطقه ۱ تبریز از اجرای فاز نهایی در احداث سالن ورزشی چند منظوره ۲۵۰ میلیارد ریالی آذربایجان خبر داد.

به گزارش آی نیوز _حمید شاهوردی، اعلام کرد: احداث سالن‌های ورزشی چند منظوره در شهر تبریز یکی از اثرگذارترین پروژه‌های شهری در جهت توانمندسازی نوجوانان و جوانان در محلات به ویژه محلات کم برخوردار بوده که باعث ایجاد شور و نشاط اجتماعی می‌شود و در کنار این امر نقش مهمی در زمان‌های بروز حوادث غیر مترقبه ایفا می‌کند.

وی گفت: بر همین اساس این منطقه ۲۲ سالن ورزشی چند منظوره را کارفرمایی کرده که هم معین مالی بوده و هم مراحل عملیاتی و عمرانی آنها را انجام می‌دهد که بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال هزینه دارد.

شاهوردی گفت: یکی از این پروژه‌ها سالن ورزشی واقع در مسیر میدان آذربایجان است و با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال به طول ۶۰ و عرض ۲۵ متر و با مساحت ۱۵۰۰ متر مربع وارد فاز نهایی شده و هم اکنون نصب صندلی تماشاگران، کفپوش استاندارد، نورپردازی و اتمام بخش‌های اداری آن را شاهد هستیم و به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.