کد خبر : 38367
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 فروردین 1404 - 16:58

اولین موزه آتش نشانی شمالغرب کشور، به بهره برداری می رسد

اولین موزه آتش نشانی شمالغرب کشور، به بهره برداری می رسد

شهردار کلانشهر تبریز به همراه شهردارمنطقه هشت  از موزه و کانون آموزشی آتش نشانی  تبریز بازدید کرده و در جریان امورات آماده سازی این موزه برای افتتاح قرار گرفت.

آی نیوز– یعقوب هوشیار در این بازدید ضمن تقدیر از شهردار منطقه ۸ بابت ساماندهی اساسی ساختمان اسبق سازمان آتش نشانی و تبدیل این ساختمان به موزه آتش نشانی، در خصوص این موزه  گفت: در راستای توسعه اماکن گردشگری تبریز ، شهرداری منطقه ۸ از ماه های قبل، اقدام به احداث موزه آتش نشانی به همراه کانون آموزشی آتش نشانی برای کودکان کرده و این مرکز گردشگری را در مجاورت بوستان آب و آتش و برج تاریخی یانقین  احداث کرده است که بعد از تجهیز به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: موزه آتش نشانی تبریز اولین موزه تخصصی آتش نشانی شمالغرب کشور است که در فضای ۲۰۰۰متر مربعی و در چهار طبقه با اعتبار چهار میلیارد تومان احداث شده و ابزار آلات قدیمی مورد استفاده آتش نشانی به همراه تصاویر آتش سوزی ها و ماموریتهای آتش نشانی تبریز در این مرکز نمایش داده خواهد شد.
شهردار تبریز در پایان  گفت: در کنار موزه آتش نشانی تبریز، کانون آموزشی آتش نشانی کودکان، احداث شده است که  میزبان کودکان و نوجوانان در راستای آموزش و پیشگیری از حوادث آتش سوزی و مقابله با آتش سوزی ها خواهد بود .

 

 


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.