کد خبر : 38596
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 - 13:36

تداوم عملیات اجرایی مسیرگشایی ضلع شمالی کنارگذر صاحب‌الامر

تداوم عملیات اجرایی مسیرگشایی ضلع شمالی کنارگذر صاحب‌الامر

شهردار منطقه ۱۰ تبریز، به همراه معاونان خود از روند اجرای عملیات مسیرگشایی ضلع شمالی کنارگذر صاحب‌الامر به منظور ایجاد دسترسی از خیابان دارایی دوم به پل خبرنگار بازدید کرد.

آی نیوز–  سعید مطلبی با تأکید بر نقش کلیدی این پروژه در روان‌سازی ترافیک و بهبود دسترسی به پل خبرنگار اظهار کرد: مسیرگشایی در حال انجام با همکاری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک و عوامل عمرانی منطقه، با هدف اتصال خیابان دارایی دوم به پل خبرنگار اجرا می‌شود که در آن عملیات بتن‌ریزی به پایان رسیده و مراحل نهایی شامل کفسازی، اصلاحات هندسی و نصب تابلوهای انتظامی به‌زودی آغاز خواهد شد.
وی با تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل پروژه، اظهار کرد: تلاش داریم این مسیرگشایی را در کوتاه‌ترین زمان و با بهترین کیفیت به سرانجام برسانیم تا بهبود ملموس در وضعیت ترافیکی و رفاهی منطقه محقق شود.
شهردار منطقه ۱۰ در پایان گفت: این پروژه به عنوان یکی از گام‌های کلیدی در راستای کاهش مشکلات ترافیکی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در حال اجراست و به زودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.