آذربایجان قطب تمدن ایران/ قلعه ضحاک، هویت ایران است

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آذربایجان را قطب تمدن ایران عنوان کرد و افزود: ما باید ظرفیت های تاریخی و میراث فرهنگی آذربایجان را به جهانیان نشان دهیم.
آی نیوز– سید رضا صالحی امیری عصر جمعه ۲۶ اردیبهشت در همایش سالانه فرزندان سهندآباد و هشترود، قلعه ضحاک را هویت ایران دانست و افزود: این قلعه یک بنا نیست، بلکه هویت ایران و شخصیت شهرستان هشترود است.
وی به ظرفیت بالای هشترود و چاراویماق تاکید کرد و ادامه داد: این شهرستانها مردمانی فداکار و سختکوش دارند که با اراده میراث فرهنگی ظرفیتهای گردشگری و انسانی این منطقه را متحول خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: با وفاق و همدلی این دو شهرستان در آستانه جهش خواهند گرفت و امیدوارم سال آینده با تصویری جدید از شهرستانهای هشترود و چاراویماق مواجه شویم.
صالحی امیری، وجود یک میلیون اثر تاریخی در ایران را یک نعمت الهی برشمرد که فقط مختص به کشور ماست، تصریح کرد: دشمنان ایران هیچ ظرفیت تمدنی ندارند و حتی ۲۰۰ و ۳۰۰ سال بیشتر تمدن ندارند و در این راستا نیز نمیدانند که تمدن ساختنی نیست.
وی با اشاره به ظرفیت های توسعه قلعه ضحاک، صیانت و محافظت از آوار باستانی را یک وظیفه عنوان کرد و افزود: اکتشاف و کاوش در این قلعه باید ادامه پیدا کند و رسالت ما باید ثبت جهانی آن باشد.
وی ادامه داد: با ثبت جهانی، بناهای تاریخی هدف گردشگران جهانی قرار میگیرد و همچنین تامین منافع مردم باید در این بناها حفظ شود.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بناهای تاریخی را هویت، شخصیت و اصالت یک کشور دانست و افزود: مسئولان آموزش و پرورش باید دانشآموزان را با میراث فرهنگی آشنا کنند و فرزندمان باید افتخار کنند که در این مرز و بوم زندگی میکنند.
وی به تحقق ساخت پل معلق، مرمت مسجد جامع و ساخت سایت موزه در شهرستان هشترود تاکید کرد و گفت: همدردی، وفاق و همدلی اولین هدف دولت پزشکیان است.
در این همایش لوح شهروند افتخاری هشترود به سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعطا شد.
آذربایجان قطب تمدن ایران/ قلعه ضحاک، هویت ایران است
برچسب ها :آذربایجان قطب تمدن ایران ، آی نیوز ، قلعه ضحاک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰