نصب سامانه مرکزی حرارتی تابشی در پروژه سوله ورزشی چند منظوره منطقه۹

عملیات نصب تأسیسات گرمایشی پروژه سوله چند منظوره شهرداری منطقه ۹ در حال اجرا است.
آی نیوز– حسین پور رستمی، معاون فنی و عمرانی منطقه، از اجرای عملیات نصب تأسیسات گرمایشی پروژه سوله ورزشی چند منظوره این منطقه خبر داد و گفت: یکی از پروژه های مهم عمرانی منطقه ۹، سوله ورزشی چند منظوره ۱۲۰۰ متر مربعی است که در حال حاضر، عملیات نصب تأسیسات گرمایشی این پروژه در قالب سامانه مرکزی حرارتی تابشی (ویژه سوله های مرتفع) در حال انجام است.
وی گفت: این سامانه حرارتی که توسط یک شرکت دانش بنیان ارایه شده برای اولین بار در سطح شهرداری تبریز، در سوله ورزشی چند منظوره منطقه ۹ به کار گرفته شده است. تأمین و پخش گرمایش متعادل و نیز نصب مشعل در خارج از محوطه سوله – که مانع از پخش دی اکسید کربن و گاز گرفتگی می شود – دو ویژگی خاص این سامانه حرارتی هستند.
معاون فنی و عمرانی منطقه، در پایان، افزود: کار نصب تجهیزات کلی مورد نیاز پروژه از جمله لوله کشی آب مصرفی و گرمایشی رادیاتورهای بخش اداری سوله ورزشی به طول ۱۱۰ متر طول لوله کشی با لوله هایی به قطر ۳۰۰ میلی متر با در نظر گرفتن ۳۲ متر مکعب مصرف گاز مشعل این سامانه اجرایی و تکمیل گردیده است.
برچسب ها :آی نیوز ، شهرداری تبریز ، منطقه9
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰