کد خبر : 38972
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 خرداد 1404 - 11:39

سهمیه آرد نانوایی‌ها در آذربایجان‌شرقی بر اساس نیاز آنها تامین است

سهمیه آرد نانوایی‌ها در آذربایجان‌شرقی بر اساس نیاز آنها تامین است

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی گفت: سهمیه آرد پخت و پز نانوایی‌های آزادپز و دولتی در استان افزایش یافته و برخی از نانوایی ها ۲ نوبته خدمات می دهند بر این اساس تامین نان مردم بر اساس نیاز نانوایی ها و محلات تضمین است.

آی نیوز–  صمد حضرتی با اشاره به تضمین تامین آرد و نان در آذربایجان شرقی، با بیان اینکه هیچ مشکلی در تامین آرد و نان مورد نیاز مردم استان وجود ندارد، اظهار کرد: برخی افراد به خاطر شایعات منتشر شده در فضای مجازی اقدام به خرید بیش از نیاز مصرف خود می کنند که این موضوع موجب بروز صف های طولانی در نانوایی ها، کمبود نان در برخی از آنها و سوءاستفاده دشمن از این وضعیت می شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی گفت: در زمان کنونی رصد و نظارت بر پخت و پز نانوایی های استان به صورت یکپارچه و روزانه انجام و در صورت بروز تخلف با متخلفان برخورد می شود.

حضرتی، ادامه داد: در جریان نظارت و بازرسی از نانوایی های استان در سه ماه گذشته، ۱۲۰ پرونده تخلف در خصوص کم فروشی، تقلب و گرانفروشی برای نانوایی های متخلف در استان تشکیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه مردم به شایعات منتشر شده در فضای مجازی اعتماد نکنند، یادآوری کرد: به منظور ارایه خدمات بهتر به مردم، برخی از نانوایی های سهمیه ای و آزادپز به صورت ۲ نوبته فعالیت می کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی گفت: مردم در صورت مشاهده موارد تخلف می توانند شکایت خود را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ و یا سامانه ۱۳۵ و سایت دریافت گزارشات و شکایات اینترنتی این اداره کل به آدرس tazirat۱۳۵.ir به بازرسان تعزیرات حکومتی اعلام کنند.

حضرتی، افزود: مدیران دستگاه ها و مدارسی که امکان پخت و پز نان در محوطه خود دارند، می توانند درخواست خود را به این اداره کل ارایه کنند تا پس از بررسی نسبت به صدور مجوز برای آن ها اقدام شود.

 


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.