جمع آوری۵۲۴ نفر اتباع غیر مجاز در آذربایجان شرقی

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از تشدید اجرای طرح جمع آوری اتباع بیگانه خبر داد و گفت: در ۴ماهه سال تعداد ۵۲۴نفر از اتباع بیگانه غیر مجاز در استان جمع آوری شده است.
آی نیوز– سردار علی محمدی عصر شنبه در تشریح این خبر گفت: طرح جمع آوری اتباع بیگانه غیر مجاز در راستای پاسخگویی به درخواستها و مطالبات عمومی و همچنین سیاستهای کلی کشور در سطح استان با بهره گیری از توان و تجهیزات موجود به مرحله اجرا درآمد.
وی افزود: تیمهای آماده و هوشیار پلیس پس از رصد و شناسایی اهداف مورد نظر، در عملیاتهای متعدد در طول ۴ ماهه اول سال تعداد ۵۲۴ نفر از اتباع غیر مجاز را در سطح استان جمع آوری کردهاند.
فرمانده انتظامی استان به تشدید اقدامات کنترلی در طول یک ماه گذشته نیز اشاره کرد و گفت: در طول یک ماه گذشته و با تشدید اقدامات کنترلی تعداد ۳۹۸ نفر اتباع خارجی غیر مجاز در سطح استان جمع آوری و با هماهنگی مرجع قضائی جهت طرد از کشور به اردوگاه مراقبتی تحویل شدند.
سردار محمدی به تمامی کارفرمایان و مسئولین شرکتها و کارگاهها و اماکن صنفی توصیه کرد تا که از بکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز و اتباع خارجی که فاقد مجوزهای لازم برای اشتغال در مراکز صنفی و کارگاهی و صنعتی میباشند خودداری نمایند چرا که در صورت مشاهده؛ ضمن دستگیری اتباع خارجی با کارفرمایان متخلف نیز برابر قوانین و مقررات برخوردهای قضائی لازم انجام خواهد شد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰