کد خبر : 39465
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 مرداد 1404 - 9:08

آغاز اورهال سالانه کارخانجات تغلیظ مجتمع مس سونگون

آغاز اورهال سالانه کارخانجات تغلیظ مجتمع مس سونگون

مدیر مجتمع مس سونگون از آغاز اورهال سالانه کارخانجات تغلیظ خبر داد و خواستار همکاری همه‌جانبه واحدهای مرتبط برای اجرای دقیق، منظم و موفق این فرآیند شد.

به گزارش  آی نیوز به نقل از روابط عمومی مجتمع مس سونگون ورزقان، محمدجعفر عظمایی در جلسه تولید این مجتمع با قدردانی از تلاش‌های مستمر کارکنان، از آغاز اورهال سالانه کارخانجات تغلیظ خبر داد و این مرحله را گامی حیاتی برای استمرار و بهبود تولید دانست.

وی گفت: اجرای موفق اورهال تنها با همکاری کامل و هماهنگی دقیق تمامی واحدهای دخیل امکان‌پذیر است و از مدیران و کارکنان می خواهم نهایت تلاش خود را برای پیشبرد این فرآیند به کار گیرند.

عظمایی همچنین ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی، از برپایی مجدد موکب مجتمع مس سونگون در مرز مهران خبر داد و با قدردانی از زحمات خادمین سال گذشته و همت واحد روابط عمومی و خدمات اجتماعی، اظهار امیدواری کرد این حرکت فرهنگی امسال نیز با موفقیت انجام شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی اشاره کرد و این رویداد ملی را فرصتی مهم برای ارتقای عملکرد و بهره‌وری صنعت معدن کشور خواند و خواستار همکاری همه‌جانبه مدیران مجتمع با مسئول اجرای این مدل در سونگون شد تا مجتمع بتواند جایگاه شایسته‌ای در این رقابت کسب کند.

برچسب ها : ،


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 6 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.