کد خبر : 39639
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 مرداد 1404 - 12:59

نخستین ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در تبریز راه‌اندازی می شود

نخستین ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در تبریز راه‌اندازی می شود

شهردار منطقه ۵ از راه‌اندازی نخستین ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی تبریز در این منطقه خبر داد.

آی نیوز-  علی قاسمی افزود: این ایستگاه در قطعه‌زمینی به مساحت ۲۸۶ مترمربع با مالکیت شهرداری منطقه ۵ واقع در اتوبان پاسداران، توسط شرکت مدیران خودرو نصب و احداث می‌شود.
وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پاک، اظهارداشت: راه‌اندازی این ایستگاه گامی مهم در راستای کاهش آلودگی هوا، ترویج استفاده از خودروهای دوستدار محیط زیست و توسعه پایدار شهری است.
به گفته قاسمی این پروژه همچنین به افزایش رفاه شهروندان و تشویق سرمایه‌گذاری در بخش خودروهای برقی کمک می‌کند. شهردار منطقه ۵ تبریز تصریح کرد: با توجه به رشد روزافزون استفاده از خودروهای الکتریکی، شهرداری تبریز برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای توسعه شبکه ایستگاه‌های شارژ در سطح شهر دارد تا خدمات بهینه‌ای به شهروندان ارائه شود.
گفتنی است این پروژه بخشی از طرح کلان شهرداری تبریز برای هوشمندسازی و کاهش آلاینده‌های محیطی است و انتظار می‌رود با تکمیل آن، شاهد استقبال بیشتر شهروندان و کسب‌وکارها از فناوری‌های حمل‌ونقل پاک باشیم.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.