کد خبر : 40191
تاریخ انتشار : دوشنبه 28 مهر 1404 - 12:46

اجرای ۲۳ کیلومتر فیبر نوری در سطح منطقه یک در راستای هوشمندسازی شهری

اجرای ۲۳ کیلومتر فیبر نوری در سطح منطقه یک در راستای هوشمندسازی شهری

معاون مالی و اقتصادی شهرداری منطقه یک از اجرای ۲۳ کیلومتر فیبر نوری در سطح منطقه یک با هدف هوشمندسازی اقدامات شهری و توسعه زیرساخت های دیجیتال شهر خبر داد.

آی نیوز–  امیررضا منتظمی معاون مالی و اقتصادی منطقه یک از اجرای ۲۳ کیلومتر فیبر نوری در سطح این منطقه توسط سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تبریز خبر داد.

وی گفت: این اقدامات در تداوم اجرای برنامه های شهرداری و شورای اسلامی شهر در پی انتخاب شهر تبریز به عنوان شهر هوشمند انجام یافته که به عنوان زیرساختهای اصلی توسعه دیجیتال حائز اهمیت است.

منتظمی افزود: این طرح ملی به صورت FTTH (ارائه خدمات فیبر نوری به کاربر نهایی و منازل رسیده) که ۸۰ الی ۸۵ درصد در سطح این منطقه اجرا شده و در مسیرهائی از جمله همافر، عباسی، ایرداک و ولیعصر(عج) و… توسط سازمان فن آوری اطلاعات شهرداری کلانشهر تبریز با همکاری شهروندان به صورت FIT نصب شده و به زودی شاهد اتمام این طرح در سطح منطقه خواهیم بود.

 


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.