کد خبر : 40206
تاریخ انتشار : دوشنبه 28 مهر 1404 - 13:42

توافق ضمنی با اداره کل آموزش و پرورش برای همکاری در مسیرگشایی‌های اولویت‌دار منطقه ۱۰

توافق ضمنی با اداره کل آموزش و پرورش برای همکاری در مسیرگشایی‌های اولویت‌دار منطقه ۱۰

در نشست مشترک شهردار منطقه ۱۰ و رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۵، در خصوص عقب‌روی دو مدرسه در مسیر پروژه‌های شهری تبادل نظر و توافق اولیه حاصل شد.

آی نیوز–  جلسه‌ای با حضور سعید مطلّبی شهردار منطقه ۱۰ و رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۵ با هدف هماهنگی در اجرای مسیرگشایی‌های اولویت‌دار شهری برگزار شد.
در این نشست، دو پروژه مهم مسیرگشایی شهید بهاری (صفربقال) و شهید جودی در حوزه منطقه ۱۰ مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص عقب روی مدرسه خدیجه کبری واقع در مسیر شهید بهاری و مدرسه کاشانی واقع در مسیر شهید جودی، توافق ضمنی و تبادل نظر میان طرفین صورت گرفت.
شهردار منطقه ۱۰ در این جلسه ضمن تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های شهری، بر ضرورت همکاری نهادهای مرتبط برای تسریع اجرای پروژه های مسیرگشایی تاکید کرد.
رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۵ نیز ضمن استقبال از رویکرد تعاملی مدیریت شهری، آمادگی این نهاد را برای همکاری و همراهی در اجرای عقب روی های مدارس مذکور اعلام نمود.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.