کد خبر : 40380
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 آبان 1404 - 12:19

سرمست خواستار اختیارات ویژه برای واردات نهاده‌های دامی شد

سرمست خواستار اختیارات ویژه برای واردات نهاده‌های دامی شد

 استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت این استان در تأمین گوشت و فرآورده‌های گوشتی و لبنی بر اعطای اختیارات ویژه برای واردات نهاده‌های دامی به استان تاکید کرد.

آی نیوز– بهرام سرمست روز یکشنبه در دیدار با علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اهمیت استان آذربایجان شرقی در تأمین گوشت و فرآورده‌های گوشتی و لبنی، بر لزوم پشتیبانی از مایحتاج دام و طیور تأکید کرد و گفت: ظرفیت و توانمندی بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی، ایجاب می‌کند تا واردات نهاده‌های دامی و تأمین کالاهای اساسی با تفویض اختیار به استان تسهیل شود.

سرمست افزود: آذربایجان شرقی می‌تواند تا حد ۱۵ تن تولید گوشت مورد نیاز منطقه شمال غرب کشور را نیز تأمین کند.

وی در ادامه خواستار افزایش ظرفیت استراتژیک انبارهای کالاهای اساسی از جمله گوشت قرمز و سفید در استان شد و اظهار داشت: در دوران جنگ ۱۲ روزه اخیر، با وجود افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی جمعیت استان، مشکلی در تأمین کالاهای اساسی نداشتیم که نشان از مدیریت صحیح دارد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به دستور رئیس‌جمهور درباره تحقق دیپلماسی استانی، نقش این رویکرد مترقی رئیس‌جمهور را در توسعه همه‌جانبه استان بسیار مهم ارزیابی کرد.

سرمست در پایان، با توجه به شرایط خاص و مشکلات موجود در حوزه تأمین، تولید و توزیع، خواستار هم‌افزایی و همراهی بیشتر دستگاه‌های اجرایی در حوزه کشاورزی و دامپروری شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.